Ja bych ho taky nechtel. Cimz nehanim kdyz ho nekdo ma. Nejradsi bych videl ve svym aute turbobenzin.
Jinak u Orlyho se mi nafta nelibi. Moc velkej priplatek. To at bere fakt ten komu se to vyplati. Stejne to neni auto na blbnuti
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Třeba v Německu nebo Belgii nabízejí LPG přímo v Chevroletu už aspoň 6 let a taky nechápu, proč u nás je to stále problém...Daff.Cz píše:cože? to jako fakt už chevy nabízí autorizovanou montáž LPG? tak to je paráááda...
tak s tím LPG to není tak slavné.drystone píše:Tak to je určitě dobrá zpráva, že Chevrolet nabízí autorizovanou úpravu na LPG. Dneska je to celkem aktuální a ostatní automobilky to moc nenabízejí.
Jinak podle této recenze je Orlando slušně povedené auto, jen je prostě hrozně OŠKLIVÉ.
Jak pro koho asi. Přitom tam mají takové pěkné fotky...
http://www.autoexpress.cz/testy-aut/che ... za-hubicku
Je vidět, že jsi nikdy nejezdil na LPGvasek píše:Nazdar, ve Velkém Meziříčí u Dobrovolného úpravy na LPG určitě dělají, vím min. o dvou, ale nachápu to! Co, proboha, vede lidi k tomu, aby si do auta namontovali tlakovou nádobu za 40.000,-- s prudce hořlavým plynem, každý rok jezdili na placenou kontrolu tlakové nádoby a báli se jet do podzemních garáží... To je snad jednoduší si koupit diesel a mám klid!
aha tak to jsem se ustřelil já s tím tlakem.....tak sorry ale i tak 10 bar není nic v porovnání s CNG kde se používají ty těžké, tlustostěne lahveinza píše:tohle jsem našel já....
nádrž je vyrobena z oceli, sváry jsou provedeny kvalitní technologií. Nádrž je zkoušena tlakovou zkouškou na tlak 67 bar. (tlak při čerpání LPG je 10 bar)
Ciao,Hanzy píše:Jake maji roztece Orlanda?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |