Chlapci, kamaradi, dik za vtipny hlasky i gratulace

Detuning uz dokoncuju, resp. uz jen nahodim do puvodnich "der" 4ks repro a mam hotovo
Na novy auto nemam a od Zlatyho slavika jsem Lacetti taky nevyhral, takze nexie bude muset jeste nejakej ten patek slouzit.
Stefane, napsal jsi to opravdu krasne, doufam ze to prvni bude bez problemu a druhe decko na sebe nenecha dlouho cekat. Precejen uz mi je 29, partnerce a budouci zene bude za mesic 28, tak uz jsme snad oba dost zrali na rodinu, bo byt mame velkej a temer kompletne vybaveny. A to je pro me dulezitejsi nez moje "maly" auto, i kdyz porad to je vetsi nez fabie a kdyz bude prcek sedet v AUTOSEDACCE !! tak mi z meho 3D aspon nikam neutece
Pred rokem bych to do sebe nerekl, ze dospeju a budu mit dospely nazory, ale asi se ve me neco behem roku zlomilo
Ted uz jen resime, co koupit k jidlu, aby po tom nebylo moji nastavajici mamince spatne, 9tyden tehotenstvi prave probiha a nevolnost je na dennim poradku
Me bylo blbe jen v sobotu, bo jsme meli v patek vecirek od zamestnavatele - skoro 300lidi v jedny hospode, ale super !!! No vyspal jsem se z toho a uz neblinkam