Jinak zevnitř je u základu páčka na kufr vedle páčky na víčko od benzínu u sedadla a já mám na kufr ve dveřích knoflík na zmáčknutí.
 Jinak zevnitř je u základu páčka na kufr vedle páčky na víčko od benzínu u sedadla a já mám na kufr ve dveřích knoflík na zmáčknutí.Jinak cheš říct,že když jdeš s nákupem tak musíš otevřít nejdřív přední dveře a pak teprve s páčkou zadní kufr

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 Jinak zevnitř je u základu páčka na kufr vedle páčky na víčko od benzínu u sedadla a já mám na kufr ve dveřích knoflík na zmáčknutí.

Netreba počúvat servisákovsmolko píše:chcel som si dat univerzalne dialkove uzamykanie, ale jeden nestranny servisak mi povedal ze pokial mam origo central klucovy tak s uni dialkovym to nepojde, ma niekto skusenosti s tym?

, Ja to tak mám a funguje všetko a správne, aj kufor.
 , Ja to tak mám a funguje všetko a správne, aj kufor.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |