smileys funguji javascriptem, takze akorat povolit, mmchdm kdyz do textu napisesV.Brousek píše:Tak jsem doma.A doma to fachčí.Tak jsem měl pravdu že mám v práci něco s PC.
: ) -

; ) -

...
(bez mezer)
Moderátor: Blue Lanos
smileys funguji javascriptem, takze akorat povolit, mmchdm kdyz do textu napisesV.Brousek píše:Tak jsem doma.A doma to fachčí.Tak jsem měl pravdu že mám v práci něco s PC.
Vitejshaman píše:Tak se tu rozkoukavam, misty mi to prijde dost neprehledne, ale ve vysledku to asi bude o hodne lepsi. Doufam, ze dosahneme puvodni urovne. Hynek
sice to jeste nejede na 100% (hlavne ty miniatury) ale jinak uz je to myslim ku prospechushaman píše:Právě jsem objevil fotoalbum. Věřím, že dost nás, Matizáků, má na disku nějaké cool fotky, které by stály za zveřejnění. Třeba ta limuzína atd. Už jsem započal s vkládáním, doufám, že jich bude přibývat...
Pridam sem ten mod, vcera jsem na nel koukal a pokud uz je o to zajem, tak to sem dam, nemel by to byt problemshaman píše:Jo, zda se to byt super napad. Hele je tu nekde moznost zvolit si oblibene konference, abych mel nekde odkaz rovnou a nemusel to vyklikavat?
Čau Hynku,shaman píše:Tak se tu rozkoukavam, misty mi to prijde dost neprehledne, ale ve vysledku to asi bude o hodne lepsi. Doufam, ze dosahneme puvodni urovne. Hynek
----------------Miloš píše:![]()
![]()
![]()
je tu fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |