Moderátor: Blue Lanos
Jak se to projevuje na těch 14? Kámošovi se občas stává, že nenastartuje, až na několikerý pokus. Je lepší tedy přejít na LOR 15 LGS a ty LR 14 ZC "vyhodit"? Měl tam právě ty LOR a vyměnil je za LR.petrm píše:TY 14 sme měli dost poruchový a přestali sme je brát do servisu a bereme jen svíčky LOR a nebo DOR já mám v Lanosu DOR 15 LGS a naprosto super auto má plynulý zátah né že by mělo výkon jako hrom ale jede tak nějak plynulejc a líp od spodu
No smajle tam davam cez rozsirenie do Firefoxa. Musis si ho sosnout a potom to rozsirenie doinstalovat a pojde to.petrm píše:Blu já chci taky nějaké takové smajlíky![]()
já sem psal že výkon se nezvýšil jen to auto je takové jaksi plynulejší v porovnání s autama co k nám jezděj
Me se teda spotreba mezi zimou a letem meni, ale je to max do 0.8l LPG a asi 0.3l benzinu na 100 u Nubiry a podobna zmena plynu byla i u Lanose. Spotrebu sem mel u Lanose taky prez 9l/100 LPG, ale to bylo hlavne tim, ze hodne najezdim v Praze, mimo Prahu kdyz sem nespechal slo jet za 6.7l/100 LPG (motor 1.5, prestavba 1-bod, BRC, Easytronic nebo tak nejak se tam jmenoval ten pocitac).Akri píše:Napisu hned ve ctvrtek, to jdu na servis LPG, jinak musim rict, ze mi klesla spotreba na 9l/100km LPG, ja vim, ze to nebude svickama, ze prece jen uz je i teplo, ale je fakt, ze v zime/kdyz byly ty mrazy/ jsem jezdil za 12l /100km, to se u Tebe taky tak houpe, leto -zima? Ja totiz vloni v zime vubec nejezdil, takze postrehy mam az z te letosni
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |