Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Mno dej pokoj na pumpe tohle i me zatuhlo pekne dost...a obsluze posleze jak docvaklo jak jsem po nich hulakal o hasicak taky byli radi ze leleteli luftem...alvin píše:Hanzy,tak bola scéna ako z akčného filmu,ešte dobre,že si spávne a včas zareagoval![]()
aj tu,v Nitre predvlani vlete zhorela jedna Vectra,úplne do tla,vraj tiež od skratu
No ale V.Brousku-musíš rátať s tým,že ti už bude žrať viac benzinu matízek,keďže si do neho naložil ďalšie 2 kg...V.Brousek píše:Já jsem něco podobného viděl na vlastní oči . Hned jsem po této příhodě nainstaloval do svého Matíze hasicí přístroj ( 2 kg) a odpojovač baterie...
ja som bol svedkom tohto prípadu,stalo sa to 4.4.2006 v centre Nitry,neďaleko hlavnej križovatky,tomu pánovi vzblklo auto doslova pod zadkom a nepomohol mu ani hasiaci prístroj,sila ohňa mu pridelila rolu bezmocného divákaV.Brousek píše:Já jsem něco podobného viděl na vlastní oči zde v CL, kdy u nemocnice takhle začalo hořet auto Renault Scénik a nebýt pohotového řidiče sanitky, mohl auto majitel odepsat. Hned jsem po této příhodě nainstaloval do svého Matíze hasicí přístroj ( 2 kg) a odpojovač baterie. Člověk nikdy neví co ho může potkat a utěšovat se , že mě NE , je neprozíravé.
Zdravím - a ani se nedivím ( určitě perfektně uklizená silnice od sněhu)xpet píše:Mě dneska potěšilo, že jsme se Šimonem před chvílí v pořádku dojeli z Velkého Šenova do České Lípy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |