Ta převodovka je stale tuha,taky mě to vadi,hlavně 2-3 stupen za studena.
Moderátor: Blue Lanos
Gratulacie! Nech ti slape a vitaj v rodine dieslakov! Mozme to tym benzinakom pekne natret!Ondra píše:Pánové tak ho mám doma aj sem totálně unešen(viz. můj podpis).. Steně jako moji kamarádi co ho viděli, to auto vypadá doopravdy skvěle. Interiér, exteriér - paráda !
Přiznávám, že mám po přechodu z 1.6 benzinu na 2.0 diesel s převodama. V určitých rychlostech teď řadím o dva stupně mým než dřív ve Focusu. Převodovka je trochu tužší, nevím jestli se to zlepší ?
Nicméně z celýho jízdního projevu auta jsem nadšenej, sedí doopravdy dobře. Po dálnici jsem jel s tempomatem 140 na 6ku pri ani ne 2 tisících otáčkách se spotřebou 7 litrů.
Co se týče zajetí motoru, diesláci, nějaký rady pro nováčka s dieslem jako ho dobře zajet ?
PS: Tady je fotka mýho krasavce, foceno telefonem, žáný úpravy... Ten design je dokonalej... http://cl.ly/1K1N210m3w000s3c1R0G
denny píše:Zdravím všechny. Plánuji koupit Cruze tak do konce března abych si ho už alespoň objednal. Rozeslal jsem pár poptávek prodejcům v mém okolí i o něco dál a zatím se mi ozvali dva. Jako nejvýhodnější vypadá nabídka pana Horečky ze salonu auto-horecka.cz. Ten mi nabízí slevu 26tís při braní auta na úvěr + mají 10tís slevu v akci březen, takže celkem to vychází 36tísOd jiného prodejce jsem dostal pouze slevu v březnu a to v podobě 20tís, ale pouze při braní auta na úvěr. Další prodejci jako BSauto nebo Renocar se mi neozvali, tak uvidíme..
Cruze plánuji zakoupit ve verzi LS, která si myslím, že je dostačující.
Jo pan Horečka ještě nabízí testovací vůz ve verzi LS + litá kola + metalíza při braní na úvěr za cenu 269000Kč, což je docela slušný ne?
Chtěl bych se poradit co na to říkáte, mám vzít ze salonu Horečka nebo ne? Jsem z moravskoslezského kraje, takže by nebyl ani problém dojet i do Jičína nebo Brna, kdyby se naskytla dobrá cena..
Většinou to funguje tak, že ti prodejce dá slevu na koupi na úvěr, ale v konečném důsledku ořeplatíš víc. Zatím nejlepší cenu z hlediska úvěru jsem dpostal z Auto Bayer ve Vyškově. Auto 328.500,- a přeplatek na 5 let 51tis. Například v Praze u Dojáčka to bylo 61tis. Ale je to relativní, byly to jen první nabídky, taková oťukávačka, veřím, že by se s tím dalo ještě něco udělat. Přecejenom i autosalon vydělává na uzavřených úvěrech, docela by mě zajímalo, kolik z toho mají.chrudoš píše:Ja bych jen chtel rict, ze cena na uver neni nijak smerodatna! Poradne si spocitej, resp se zeptej, kolik te auto bude celkove stat. Auto na uver ti muzou dat i za 50000 funglovku s RPSN 50%, takze dulezita je celkova cena. Kdyz jsme kupovali my, rozhodovali jsme se mezi Renocarem a BS, v Renocaru nam nabidli na leasing nizsi cenu, ale s vyssima urokama, takze auto vyslo na uplne stejne penize jako v BS, nenech se zmast. A kde auto koupis, je v podstate jedno, na servis muzes, kam chces
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |