Prasknuta hlava valcov II.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
prasknuta hlava tesnenie...
mozno to zaznie nezasvetene ale chlapi ako sa prejavuje prasknuta hlava resp poskodene tesnenie? co si treba vsimnut? moze sa aj nieco stat??? 

- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mne tiez bralo vodu,modry dym z vyfuku,smrdelo na zadusenie,sviecka nepalila pri studenom motore,po vyskrutkovani javila znamky ako od vodneho kamena. Motor isiel vlastne na 3 valce. Treba si vyrobit minip-pomocku,malicku ziarovku s dvoma kablami,vyskrutkovat sviecky,pustit tu ziarovky dnu do valca a kuknut,ci dnu nie su kvapky vody. Jednoduche,ale genialne... 

- Blue Lanos
Sikovne riesenie
Ale treba davat hlavne pozor aby tam ta ziarovka nespadla

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
oprava tesnenia
nuz a ked sa opravi tesnenie je treba nutne vymenit motorovy olej?
olej
no mne tiez tvrdili ze castrol txt vydrzi dlhsie. ja som ho posledne menil po 12000 cize 2000 bolo naviac...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Plna syntetika bez problemov vydrzi aj o 1500 km viac ale nedoporucujem. Napr. SHELL ma v suc. v ponuke olej 0W40 s predlzenym servisnym intervalom pre auta koncernu VW,ten vydrzi aj 15000 km. Vela zalezi od sposobu jazdy,moderne auta s palubnym pocitacom a hlasiom servisnych prehliadok dokonca vymenne intervaly prisposobuju nie len co do poctu km ale aj na zaklade jazdych stylov roznych vodicov. Napr. taky nas Ivan,ktory rad sprintuje by to mal menit kazdych 8000 km