Všetko pravda,čo tu píšete o tej stabilite,dá sa to rôznymi úpravami korigovať,ale tá stabilita u Tica sama o sebe nieje ktoviečo,ja som bol tiež trochu šoknutý po skusenostiach z IBIZy,ASTRY a GETZa,pri jazde po tatranskej Ceste slobody musel človek na TICU oveľa viec dávať dole nohu z plynu,možno len moje subjektívne pocity boli nepríjemne

,ale je to dané tým že TICO má uzky rázvor a pomerne vysoké ťažisko,keď sme jar jazdili po tatrách so švagrom,ja na TICu on na Losose,ani som sa nesnažil s ním držať krok,vždy sme sa dohodli kde sa stretneme a on si šiel svojim tempom a ja svojim,nemal som chuť rezať zákruty s pískaním gúm,ani po diaľnici to hnať 130,proste TICO je TICO je to neúročne a nenáročne vozíko,ale nemôže sa jazdnými vlastnosťami rovnať modernejším vozom,netreba zabudnúť ani na to,že vývoj TICA pdobehol niekedy v r.1988 a od vtedy doba aj v technike miniautíčiek výrazne pokročila,viď Matiz,Spark a pod.
Ale inak dajú sa zlepšiť jazdné vlastnosti a hlavne stabilita,ako píšs Slavek,ale zázraky nech nikto nečaká chovať sa to ako ASTRA,alebo IBIZA isto nebude,tie sedeli ako pribité aj pri riadne ostrom prejazde zákrut..
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L