prosim poradte mi
Moderátor: Blue Lanos
ono espero je krasne auto nepotrebuje TUNING nebo nake podobne upravy je to fakt vyborny auticko.pred rokem a pul jsem se rozhodoval co si koupi chtel jsem neco silneho elegantniho a pohodlneho a vyhralo espero je desne pohodlny elegantni je taky a silu ma a jsem snim velmy spokojeny.TOTO AUTO NENI OBYCEJNE TOTO AUTO SVAMY ZIJE JAKO SOUCAST RODINY
- Reklama
Mne sa otvara nozik vo vrecku, ked vidim nejakeho debila s cervenymi a/alebo modrymi blikatkami. Istu dobu ich behalo po slovensku take mnozstvo, ze som pred seba nepustil sanitku (nebola prava, bola to len firma prizivujuca sa na sanitkach tusim ze zo zakona ani nema pravo pouzivat modre osvetlenie len oranzove) pretoze som videl v spataku akurat nejakeho debila ktory sa mi nalepil na zadok tak ze som mu ani nevidel svetla len akesi modre male svetielka ktore ani neblikali (prave sanitky blikaju) a pritom to bol "omajakovany" voz. 

Blikatka tam nemaju co robit!!! Daval by som im za to pokuty!
A co hovorite na modre parkovacie ziarovky? Pri stretavacich svetlach sa to vask vobec neprejavi a svietia normalne.
A co hovorite na modre parkovacie ziarovky? Pri stretavacich svetlach sa to vask vobec neprejavi a svietia normalne.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Podľa toho aké modré. Ja mám tiež parkovačky cool blue, sú zafarbené sčasti domodra, ale svietia bielo, resp. viac do biela ako normálne žlté. Každopádne tie led parkovačky, čo sú sýto modré ( no comment). Iba akurát tak volavka na policajtov.
Viete prečo začalo toľko áut behať s tými blikačkami, lebo v Tescu bol výpredaj takýchto blbostí.
Viete prečo začalo toľko áut behať s tými blikačkami, lebo v Tescu bol výpredaj takýchto blbostí.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
No ja mam tiez tie modre ale svieti to normalne ale tie led neuznavam ani ja.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo