ppp píše:RoSta -> no sak pisem ze je to zanedbatelne. Snad len to rychlejsie sirenie plamena ale to je pri viroch vo valci diskutabilne.
K tym NGK. Som vrcholne naserkakany. Hodil som tam predpisane NGK, odjazdil na nich 350km, nechal postat 2.5 tyzdna, nastartoval na benzin, takze by vsetko malo ist a hrat. Zapnem svetla a zrazu idem na tri valce. Vybehnem von a este som ani kapotu neotvoril a bolo jasne ze niektora sviecka nepali pretoze okolo auta bolo smradu od benzinu. Kable boli na pohlad ok, ale nemal som ziadne naradie na to abysom sa dostal k siviekam, tak som to aspon preturovla na lpg a po minutke som uz isiel zase na 4. Predtym som tam mal brisky silvery a absolutne bez problemov aj po 3tyzdnovom stati. Takze neviem. Skusim si kupit este brisky trojbodaky a vozit ich aj s naradim keby nahodou.
conpet -> ake trojbodaky si dal? Predpisane briskom pre espero? Teda DR15TC-1 ? Alebo len DR15TC?
A keby sa tam dali 1-bodove alebo 4-bodove??? Iskra sa predsa rozdeluje medzi 4 kontakty a tym padom je slabsia. Na espere boli od zacaitku montovane 1-bodove sviecky ak sa nemylil, hovoril mi to aj jedne znamy v origo servise na deawoo. Stale tam davaju 1-bodove a ze s tym este nemali problem.
Inac dost som sa tu vypytoval ohladom kolisania otacok a ty tu pises co to robilo ked ti auto stalo... ako si tak nato spominam, vacsinou mi to robilo ked auto dlhsie stalo. Mohlo to byt aj tym ze sviecky boli zanesené benzínom a nestíhali to spalovať???
po výplate to idem vsetko menit tak hadam to prestane...