Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Miso29 píše:ta blondina je husta nesere ju ze ma po aute ale ze je roztrapatena![]()
poslal som to dnes rano tak hadam ti to prideKessler píše:kasma: cenda1.3 (zavináč) seznam.cz
Děkuju
poslal som to dnes rano tak hadam ti to prideKessler píše:kasma: cenda1.3 (zavináč) seznam.cz
Děkuju
blondinke sa asi nema co v hlave otriast...kasma píše:čisto teoreticky--- neprida vam to ako fotomontaž? Alebo sa tam ta žena len-tak postavila, zahrala divadlo aby ju odfotili.....Myslím, že po takej nehode by bol otrasený každý, nebola by schopná ničoho! Je tam veľa rozbitého skla a oná nemá ani škrabanček a biele oblečenie má čisté.Ja som jednu nehodu zažil, oveľa menšiu a bol som z toho mimo...
Čo vy nato???
jasne ze sa jej tam nema co otriasat...JRD McLAREN píše:blondinke sa asi nema co v hlave otriast...kasma píše:čisto teoreticky--- neprida vam to ako fotomontaž? Alebo sa tam ta žena len-tak postavila, zahrala divadlo aby ju odfotili.....Myslím, že po takej nehode by bol otrasený každý, nebola by schopná ničoho! Je tam veľa rozbitého skla a oná nemá ani škrabanček a biele oblečenie má čisté.Ja som jednu nehodu zažil, oveľa menšiu a bol som z toho mimo...
Čo vy nato???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |