Me teda ma byvala JVC GR-D70E neprisla ani mala a ani lehka...Richard píše:Já mám JVC GR-D33 - mini DV už se nevyrábí, je malá

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Me teda ma byvala JVC GR-D70E neprisla ani mala a ani lehka...Richard píše:Já mám JVC GR-D33 - mini DV už se nevyrábí, je malá
To mate teda nejak velkou inflaci, ja mel Sony DCR-SR90E za 23 400,- Kcblaho píše:U nás na SKK je Sony DCR-SR90E za 45000,-Sk. Každopádne ten Panasonic máš za výhodnú cenu, takže neprehlúpiš.
...ja ale nepsal, ze je to cena pro kazdyho...ppp píše:Toto ma celkom zaujalo.
Kde sa da v cechach zohant ta Sony DCR-SR90E za 24kkc?
...presne tak, nepochopil.ppp píše:Inac k tomu video in, naco, ved je tam usb, nie? Takze subory nieje problem nahrat na hdd v kamere, alebo som nieco nepochopil ?
...to prece nijak nesouvisi s paskou, ale je to vlastnost kodeku. Mozna te to prekvapi, ale MPEG1 ci 2 taky neprotestuje, kdyz jsou uvnitr nesmysly/chyby a rozhodne muze chybet vic, nez jen par obrazku... Takze skladovat to na fujtajblu jako je magneticka paska opravdu neni nutne, to si to radsi dam na 2 ruzna DVD media...ppp píše:Ibazeby bol pri minidv pouzity algoritmus ktoremu nevadi strata par obrazkov.
Ja zaznamenal zretelne dropouty i na fungl nove pasce, zatimco na zadnem DVD jsem zatim neprisel ani o bit, tudiz otazka zivotnosti je ponekud relativni pojem, ale napr. silnejsi magneticke pole DVD placce rozhodne neublizi, narozdil od pasky... Vsichni, co se tak boji, maji preci moznost si sve cenne zabery nechat vylisovat, tam je ta zivotnost nasobna (a cena ovsem tez pri malem poctu)...Habron píše:Tak nějak se udává, že pásky mají asi pětinásobnou životnost ve srovnání s organickým barvivem na CD a DVD
ak to nie je cena pre kazdeho tak to ma pre ostatnych 0.00001 informacnu hodnotu. Ta jednicka na konci radu nul znamena ze uz vieme ze si chvalenkarppp píše:Slam
To je jen otázka softwaruSlam píše:...takhle to prece u kamer chodi odjakziva, nejen u Sony, ze nizsi model ma kabely "jednosmerne"...
Ale přišel, jen jsi si toho ani nevšiml. Tak už to u obrazu chodí, některé bity znamenají více a některé méně.Slam píše: na zadnem DVD jsem zatim neprisel ani o bit
...to ja prece vim, ja se tomu nedivil a psal jsem, ze neni urcite problem to odstranit...Habron píše:To je jen otázka softwaru
Ale neprisel, tohle plati u analogoveho zaznamu nebo treba VCD formatu, kde nejsou kontrolni soucty, ale DVD-Video format je normalni digitalni zaznam s kontrolnimi soucty, takze o zadny bit "nevedomky" zcela jiste neprijdes, smir se s tim...Habron píše:Ale přišel, jen jsi si toho ani nevšiml. Tak už to u obrazu chodí, některé bity znamenají více a některé méně.
..jo jo, to jsem presne ja...ppp píše:slam->chvalenkara (vychloubac?, kua ja nepoznam presnu cesku verziu)
...potiz je, ze v nekterych statech se uz davno prodava, snad i driv jak 90tka... Spis se jedna o marketingove rozhodnuti Sony neprodavat to v CR, resp. mam dojem ze v cele EU, asi zas kvuli nejakejm posahanejm autorskejm pravum...ppp píše:Uvidime kam sa cena posunie po prichode 100vky.
To Ti myslim klidne udelaji primo v autorizovane Sony prodejne/servisu, kdyz budou chtit nebo bude padny duvod. Kamosovi napr. primo v Sony odblokovali vstupy, kdyz si u nich poridil strihaci soft.ppp píše:Habron->uz vari o nejakom software/firmware vies?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |