Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metrAkri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval

Moderátor: Blue Lanos
Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohleMareman píše:Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metrAkri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval![]()
Mě hlavně nedělá problém klima..........jak z toho fouká ten vzduch studenej, tak je to pohoda. Smrdí to jak se ten vzduch zahřejeAkri píše:Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohleMareman píše:Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metrAkri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval![]()
Jo, myslím že je to plíseň.......a taky se začínám obávat že nic než to celý rozebrat asi nepomůžeppp píše:Ten smrad Vam ide len pri zapnutom kureni? Ten ked si date pustat do kabiny aj trochu z teplej vetvy vetrania?
A je to smrad plesne, alebo coho?
Ak ej to to co si myslim, tak sprej by teoreticky pomoct mohol al eprakticky nema sancu. Jedine rozobrat kurenie a vsetko vycistit vypranim v niecom slusne agresivnom voci plesni. Alebo pouzit nejake bylinky voci plesni
.
to s vetrakem nema nic spolecneho, zeptej se Blua jak se pouziva klima kdy se ma vypinat, aby ti to takhle nesmrdeloMareman píše:Mě hlavně nedělá problém klima..........jak z toho fouká ten vzduch studenej, tak je to pohoda. Smrdí to jak se ten vzduch zahřejeAkri píše:Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohleMareman píše: Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metr![]()
A jestli myslíš že používám špatně větrák v autě, tak to mě pouč, to si poslechnu
![]()
Ty blboune, tohle mi tam dávali naši dvorní mechanici. Počkej až si to přečtou, ti tam zas vrátí ten tvůj protočenej volantAkri píše:Nebo zkusit jiny pripravek, ja mel bez jakehokoliv zapachu, nebo vuneTo Mareman pouzil asi neco lacinyho jak ho znam
![]()
Tenhle stal asi 400kcAle jak jsem uz psal, je to na dvakrat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |