mimochodem - super kola

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mám takový pocit, že červená bledne o něco rychleji než jiné barvy (opravdu viditelně). Pokud seženeš opravdu dobrého míchače tak stačí jen ty plechy zasažené. Nový lak ale bude mít větší lesklost. Dneska jsem dostříkal svoji nesku a radši jsem stříkal střechu a celou zadní část. Pokud to je třídvéřák, je celé auto v amatérských podmínkách nastříkano za 2 hodinky. Osobně budu pozítří dávat ještě jednu vrstvu, ať je to korozuvzdornější (jen doufám, že kamínky zas neudělájí brajgl)Ciernygepard píše:Táto téma prichádza v pravú chvíľu. Už dlhú dobu si lámem hlavu, čo s mojou mašinkou. Korózia postupuje a treba to opraviť. A tak neviem, či to potom celé nalakovať, alebo len chytené časti. Jedná sa o lemy zadných kolies a zadné dvere. Farbu mám obyč. červenú. Myslíte, že by šlo nalakovať len tie opravené miesta bez toho, aby to potom bolo vidieť ? Za lakovanie celého auta sa mi nechce vyvaliť neviem koľko, ale zo strakáčom jazdiť nemienim.
Akri, já se nevyjadřoval k technologickému postupu, ale k české gramatice. Takže Miloš je dřevák na druhouAkri píše:No vy dva jste se hledali1) Miloši, nepíše se kit, ale KYT. Už se to kurva nauč![]()
![]()
Je to tmel![]()
Kyt byl na okna ve sklenarstvi, vy drevaci
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |