Jasné, ted sem se objednal do Gery na servis a emise a nejbližší termín mi nabídl 25.7(to jsem tam volal koncem června), takže asi nejsem sámAkri píše:Oldo, Ty mas taky Koltec v Nexii?Olda píše:Koltec![]()
Asi bych zkusil BRC...

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
mas to same zarizeni, kdyz se podivas na ty fotky co jsou v pokecu? a ty to mas taky dovoz? odkud? ja to mam od frantikuOlda píše:Jasné, ted sem se objednal do Gery na servis a emise a nejbližší termín mi nabídl 25.7(to jsem tam volal koncem června), takže asi nejsem sámAkri píše:Oldo, Ty mas taky Koltec v Nexii?Olda píše:Koltec![]()
Asi bych zkusil BRC...
Já to zkusim vyblejsknout, vypadá to podobně, moje pochází kousek vedle, z holandu, až chuděra odejde tak zas pro dalšíAkri píše:mas to same zarizeni, kdyz se podivas na ty fotky co jsou v pokecu? a ty to mas taky dovoz? odkud? ja to mam od frantikuOlda píše:Jasné, ted sem se objednal do Gery na servis a emise a nejbližší termín mi nabídl 25.7(to jsem tam volal koncem června), takže asi nejsem sámAkri píše: Oldo, Ty mas taky Koltec v Nexii?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |