No, Ty voleBlue Lanos píše:A mam dat urobit aj geometriu este som ju nerobil za 7 rokov (v maji bude)![]()

Moderátor: Blue Lanos
No, Ty voleBlue Lanos píše:A mam dat urobit aj geometriu este som ju nerobil za 7 rokov (v maji bude)![]()
TIE OLEJE MAJU URCITE ROVNAKO DOBRE MAZACIE VLASTNOSTI ,TAK TO MOZES KLUDNE VYMENIT ,NAPR.JA SOM DAVAL CASTROL 5W/40 A TERAZ MAM VALVOLINE 5W/40 ,ROZHODLA HLAVNE CENABlue Lanos píše:Co myslite mam zmenit znacku oleja doteraz pouzivam uz 6 rokov Shell 5w40 za Mobil 1 tiez full synt. Nakolko v servise uz nevedu v sudox shell ale len mobil 1 a tym padom je lacnejsi ako ked si j kupim flasu shellu![]()
ja som tam ale nic ine ako Castrol este nemal. aspon si to myslim.eMKa Slovensko píše:ja ho mam tiez Mobil 1 je dobry olej, predtym som tam lial Catrol GTX Magnatec, ale po ťradax v servise ze Castrol a motory v Lanosox sa akosi nemaju radi som tam vcul dal nacapovat Mobil 1
No já bych ho taky měl vyměnit.....ale moc se mi do toho nechce. Jestli je u toho na výměnu i napínací kladka, tak ta je ještě dražší jak ten rozvoďákBlue Lanos píše:Zevraj sa menia rozvody pri 60000km som sa dozvedel zo servisu![]()
![]()
Je to mozne mne sa to zda nejako skoro... Viem, ze to bol skrateny interval ale ze az na 60tis to som nevedel
Mam to dat vymenit auto bude mat 7 rokov v maji (kveten)
??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |