ale mě se líbí i ty červený jen bych tam dal takovou tu krytku dolů na ten výčnělek
  ale mě se líbí i ty červený jen bych tam dal takovou tu krytku dolů na ten výčnělek   
   pak to opravdu vypadá jao E-Class

Moderátor: Blue Lanos

na 100 %
 na 100 %  ak to teda nie je kupované v EÚ. Na ebayi som na to dotazoval pár predajcov, žiadne nemá E pre EU...
 ak to teda nie je kupované v EÚ. Na ebayi som na to dotazoval pár predajcov, žiadne nemá E pre EU...Rudolf Š. píše:ale ty světla nejsou upravený folií už se tak prodávají

Určite by som ich chcel zatmavene,hádam foliu niekde zohnam,a vďaka ostatným za privítanie,btw keď som tu ešte len tak krátko,môžem sa zúčastniť nejakého zrazu? Či musím byť členom dlhšiu dobuAlex Crouze píše:Rudolf Š. píše:ale ty světla nejsou upravený folií už se tak prodávají

Ja mám taky ty svetla bez folie a jsou kouřově šede
100lidí 100chutí hlavně at auto šlape, tak te tady vítam chlape
a jinak barva je nejlěpší

vdaka, nie je to nič náročnésmire666 píše:Filipp vitaj, máš to veľmi pekne spravené. A to všetko okolo úprav nárazníka, klobúk dolu...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |