az potom biela ... a ostatok
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

A po 5ti letech auto stejně prodám,takže z toho bobky nemám
 A po 5ti letech auto stejně prodám,takže z toho bobky nemám  Baterka je tam gelová přizpůsobená opakovaným startům a musí vydržet taky min.4-5let takže to mi taky nevadí. Mě by spíš vadilo, kdyby se tam kazilo něco opakovaně jako u toho mého předchozího auta. Turtbo musí vydržet 100-120tis km a já nejezdím jak závodník a nehoním ho nadoraz
 Baterka je tam gelová přizpůsobená opakovaným startům a musí vydržet taky min.4-5let takže to mi taky nevadí. Mě by spíš vadilo, kdyby se tam kazilo něco opakovaně jako u toho mého předchozího auta. Turtbo musí vydržet 100-120tis km a já nejezdím jak závodník a nehoním ho nadoraz  Vychladnutí turba na dalnici znamená před dojetím na benzínku pouze zvolnit a nevypnout okamžitě motor po 2h jízdy při 160km/h. Jezdil jsem už i s Hondou co měla ten samý system a kubaturu a bylo to v ohodě.  Takže uvidíme. Auto vrátit stejně nemůžu a zatím jsem spokojený :-)Beru to tak,že se technologie mění a vyvíjí tak proč nezkusit neco nového
 Vychladnutí turba na dalnici znamená před dojetím na benzínku pouze zvolnit a nevypnout okamžitě motor po 2h jízdy při 160km/h. Jezdil jsem už i s Hondou co měla ten samý system a kubaturu a bylo to v ohodě.  Takže uvidíme. Auto vrátit stejně nemůžu a zatím jsem spokojený :-)Beru to tak,že se technologie mění a vyvíjí tak proč nezkusit neco nového  

tak je spotřeba cca 5,6l, ve městě při hodinové koloně cca 7,8l.
 tak je spotřeba cca 5,6l, ve městě při hodinové koloně cca 7,8l.

Začínám si zvykat.
 Začínám si zvykat. 

Furt lepší než naopak...
  Furt lepší než naopak...  

Ahoj, slyšel jsem od známých ještě než jsem Orla koupil, že napravy tlučou,ale musím zaklepat, páč já zatím nic takového nepozoruju a auto si nemůžu vynachválit
 Ahoj, slyšel jsem od známých ještě než jsem Orla koupil, že napravy tlučou,ale musím zaklepat, páč já zatím nic takového nepozoruju a auto si nemůžu vynachválit   Start-Stop taky vypínám a nechávám ho akorát do města na světelné křižovatky, protože do kolon je to stejně úplně na nic a před cestou na dálnici ho vypánám,protože při zastávkách na benzině je vypnutí motoru hned po zastavení o turbo
 Start-Stop taky vypínám a nechávám ho akorát do města na světelné křižovatky, protože do kolon je to stejně úplně na nic a před cestou na dálnici ho vypánám,protože při zastávkách na benzině je vypnutí motoru hned po zastavení o turbo  El.sklápěcí zrcátka mi tam taky chybí, ale zas tak často je neskápím, takže je mi to vcelku jedno. Takže Good Luck
 El.sklápěcí zrcátka mi tam taky chybí, ale zas tak často je neskápím, takže je mi to vcelku jedno. Takže Good Luck  
357 píše:Já jsem byl při tom výběru tak obezřetnej hlavně proto, že mi ten můj Orel má vydržet 10 let…
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |