Samozrejme su auta, ku ktorym sa cruze nemoze prirovnavat, ale to, ze je rychle je pravda...

Moderátor: Blue Lanos

A ze mel kamos zalomenou rucicku, tak tomu uz po tom videu taky neveris, ne? V tom videu to bylo na krev, i kdyby to na tech 220 slo, tak za tim bawem a z kopce, to jedine.
 A ze mel kamos zalomenou rucicku, tak tomu uz po tom videu taky neveris, ne? V tom videu to bylo na krev, i kdyby to na tech 220 slo, tak za tim bawem a z kopce, to jedine. Nikdo nepopira, ze Cruze pres 200 umi, ale 220 pri velke souhre nahod, realnych 220 ovsem ne. Nebo ze by psali kluci korejsti schvalne max. rychlost o 10 procent nizsi? Proc by to delali?
 Nikdo nepopira, ze Cruze pres 200 umi, ale 220 pri velke souhre nahod, realnych 220 ovsem ne. Nebo ze by psali kluci korejsti schvalne max. rychlost o 10 procent nizsi? Proc by to delali? 

Predpokladam, ze nam tu nebudes mlzit a priznas treba i porazku, ja slibuju, ze pokud budes mit u sebe navigaci a ta ti tech 220 ukaze (ne tachometr, tomu se verit moc neda), tak obehnu vase namesti nahaty
 Predpokladam, ze nam tu nebudes mlzit a priznas treba i porazku, ja slibuju, ze pokud budes mit u sebe navigaci a ta ti tech 220 ukaze (ne tachometr, tomu se verit moc neda), tak obehnu vase namesti nahaty  Ne, samotneho me to zajima, takze az auto zajedes nebo ozkousis od nekoho, muzem to tu probrat
 Ne, samotneho me to zajima, takze az auto zajedes nebo ozkousis od nekoho, muzem to tu probrat
 Ja som isiel max.-rucicka bola medzi 210 a 220. Ale niekedy zase vyskusam...
  Ja som isiel max.-rucicka bola medzi 210 a 220. Ale niekedy zase vyskusam... 
  max asi 200 km/h a ešte bola rezerva
  max asi 200 km/h a ešte bola rezerva  
   .
 . 

až na tie čakacie doby pri objednávke.
  až na tie čakacie doby pri objednávke.  

.
 . 

Bolo to za 20 e
  Bolo to za 20 e 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |