Rádio - výškové repro
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Rádio - výškové repro
Tak mi včera vrátili auto - opět se nezadařilo a konečně si vyžádali nové rádio na výměnu.
Nepomohla prý ani konzultace se servisem Opelu - nefungovala komunikace jejich SW s tím mým.
A dokonce prý v Oplu ohrnovali nos na Chevy (podřadné auto, dle nich).
Sím, sím, řekněte, že nemám podřadné auto !!!
Nepomohla prý ani konzultace se servisem Opelu - nefungovala komunikace jejich SW s tím mým.
A dokonce prý v Oplu ohrnovali nos na Chevy (podřadné auto, dle nich).
Sím, sím, řekněte, že nemám podřadné auto !!!

Cruze 1,8 LT, aut.
To je jejich bledá závist, že jsme dokázali koupit tento car za takové echt peníze, na rozdíl od Oplu.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
to Pavel56 : nemáš žádnou šunku, ať u Opla moc nevyskakujou. Dnes jsou dobří, ale ne zase tak moc. To co produkovali donedávna taky nebyl žádný zázrak. A možná, kdyby se v Cruze svezli, mluvili by jinak.
A ta tvoje barva tomu taky moc sluší. Určitě se někdy potkáme a dáme řeč na téma krásné auto...
A ta tvoje barva tomu taky moc sluší. Určitě se někdy potkáme a dáme řeč na téma krásné auto...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Dík za slova útěchy - mimochodem, kdybych neměl Moroccan Blue, tak bych si taky, jako Ty, koupil Moroccan Blue
Mimo tuto modrou se mi ale líbí i bílá a černá - ostatní nemusím - ale je to jen moje posouzení - každý má jiné barvy v oblibě - hlavně, že tvar Cruze máme stejný - je super

Mimo tuto modrou se mi ale líbí i bílá a černá - ostatní nemusím - ale je to jen moje posouzení - každý má jiné barvy v oblibě - hlavně, že tvar Cruze máme stejný - je super

Cruze 1,8 LT, aut.
Zdravím,nechcel som zakladať novú tímu tak píšem sem.Sorry.No k veci,chcem sa opýtať ako je na tom hudba v cruze,aké sú tam repro,ako to hrá.Chcel by som do plata dať neaký subwoofer,žiadny extrém len niečo na basy.Neviem niečo napr.takéto Sony XSL106P5.V hudbe v aute niesom veľmi doma,takže za rady budem vďačný.
Repraky hraju dobre, aj basy su dobre, ale nevydrzia dlho. Je chyba ze vzadu neni vyskac...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nemáte někdo adresu na "pana chevroleta"?
Chci mu napsat, co se mnou dělají .....
Představte si, že stále mi nedošlo nové rádio - prý z Koreje!!!
Už čekám třetí měsíc
A přitom je na rádiu Made in Germany
(že by Germany bylo někde blízko Soulu?!?)
Už čekám třetí měsíc

Cruze 1,8 LT, aut.
Neviete ako sa rozoberajú reproduktory v predných dverách, alebo nech to nemusím rozoberať, aké majú parametre?
Chces si tie repro vymenit za kvalitnejsie, ci?
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
Najprv ich iba skontrolujem, lebo pravý nejako divne rezonuje a keď bude v Pánu, tak tam dám niečo lepšie.
aj ja chcem kupit kvalitnejsie repro do dvery. Keby ste niekto vedeli ako sa to montuje, tak napiste, fajny by bol aj foto navod. Mozete sem aj tiez hodit nejake linky recenzie na reproduktory?
Dakujem
Dakujem
Prosim pomozte nam niekto s montazov, poskytnite nam prosim informacie
Dakujem

A pises oficialne staznosti, ze aky si nespokojny zakaznik, trosku si im nevynadal? Mal by so to urychlene robit v pravidelnych intervaloch a kludne im pohroz nejakou obchodnou inspekciou, alebo niecim podobnym...Pavel56 píše:Nemáte někdo adresu na "pana chevroleta"?
Už čekám třetí měsíc![]()
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nepros, nie sme buzny..... si nejako pomôžeme nie? V prvom rade, budem musieť konečne rozpakovať tie horkoťažko stiahnuté súbory s manuálom na Cruza zo sekcie "on-line servisné príručky". Podľa Murphyho zákonov, keď si už všetko vyskúšal a nevieš si poradiť, je štúdium manuálu až to posledné, záverečné riešenie.legolas píše:Prosim pomozte nam niekto s montazov, poskytnite nam prosim informacieDakujem