Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Ty si bola ta co rozpravala o tej korytnacke ked bola na dovolenke v grecku alebo kde to bolo ?LIFELIKE píše:Mám síce Kalosa, čo je starší brat Avea a aj by som medzi váš išla, keby ste ma chceli. Len ma trocha desí tón vašich diskusií. Nebola som tu na to zatiaľ (za 4 roky) zvyknutá. Vidno, že sa nepoznáte osobne. Mali ste možnosť v Maníne, ale využili ste to len niektorí. Ja vravím česť tomu, kto sa stará o čokoľvek. Dnes chýba ľudom nadšenie a kto ho ešte má, treba ho podporiť.
No nevadi vsak nabuduce mozno zistimLIFELIKE píše:Nie... tá výpravná som nebola ja.
Ja som z tej málinko staršej generácie chevroletákov - aj ked podľa recepčnej mladá baba s dlhšími čiernymi vlasmi (za toto má u mňa pani recepčná 10 kvalitných bodov)
No keby silepsie cital tak by si nasiel ako bolo v manine vo vlakne manin detailysmolko píše:Este sa nikto nepochvalil ako bolo na Manine? nejake foto suM?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |