čo ideš robit pojazdného DJ?:-) ved tam nemusíš mat ani motor bude ta tlačit ten basák do predu
 čo ideš robit pojazdného DJ?:-) ved tam nemusíš mat ani motor bude ta tlačit ten basák do predu 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 tak jsem po třech dnech dodělal nahrubo v Aveu dvojitou podlahu, zbývá napojit zesíky a očalounit to, natřený je to to načerno. Moc místa to nevzalo, ten kdo o tom neví si ani nevšimne. Dneska jsem doobjednával RCA kabely a pojistkový pouzdra, zbývá natáhnout druhej kabel na monoblok 20mm, ukostřit a můžeme řádit. Fotky nemám byl jsem na žních, tak jsem nestíhal
  tak jsem po třech dnech dodělal nahrubo v Aveu dvojitou podlahu, zbývá napojit zesíky a očalounit to, natřený je to to načerno. Moc místa to nevzalo, ten kdo o tom neví si ani nevšimne. Dneska jsem doobjednával RCA kabely a pojistkový pouzdra, zbývá natáhnout druhej kabel na monoblok 20mm, ukostřit a můžeme řádit. Fotky nemám byl jsem na žních, tak jsem nestíhal   Konečně to začíná vypadat profi
 Konečně to začíná vypadat profi  

nezapojeno zatím
 nezapojeno zatím 

už se těším až uvidím naživo
  už se těším až uvidím naživo   

aby si tam pak najednou neměl táborák s hasičema
  aby si tam pak najednou neměl táborák s hasičema  

Adam všímavýsmire666 píše:...už teraz sa tam z niečoho dymí

to byl asi zážehový test
  to byl asi zážehový test   

To jsou Petry18lukin18 píše:jak říkám asi zážehový test jestli to bude ok

hasičák k prdu nebude, není špatný ho mít a za rok bude stejně povinnej
  hasičák k prdu nebude, není špatný ho mít a za rok bude stejně povinnej  byl v penny v akci za 250kč českej ne Poland a pod šmejdy, kombajn hořel už 2x
 byl v penny v akci za 250kč českej ne Poland a pod šmejdy, kombajn hořel už 2x   a hasičák pomohl
  a hasičák pomohl  dneska jiskřila V3 ska špatný kabely od baterky
 dneska jiskřila V3 ska špatný kabely od baterky  jsem se zase povozil.
 jsem se zase povozil. 

na FORDU Focus, zbyly jen kola a kastle cca 5 min.
  na FORDU Focus, zbyly jen kola a kastle cca 5 min.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |