středočeský sraz

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

kdo přijede

ano
13
72%
ne
5
28%

Celkem hlasů: 18

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Spokojenost na místě

Příspěvek od Vazoun »

Vyjádřená spokojenost všech účastníků " Středočeského Daewoo srazu je zcela na místě. Náš hostitel, " Jíří alias řezník " který vlastně celý srazík měl ve vlastní režii,se předvedl " na super 1 " a poděkování patří nejen jemu ale i " pí. Vítové " za nádherný přístup hostitelky a spoluvýrobce toho jedinečného domácího již ostatními účastníky vychváleným gulášem.
Zpočátku jsem měl obavy, zda se vůbec sejdem - dlouho pořád nikdo nikde,ale nakonec to byla paráda. Solidní ubytování,výborná obsluha a všeci účastníci jako vždy, vynikající parta.Dokonce jsem poznal konečně i maníka z Berouna pod přezdívkou " Jožin " který se nakonec ukázal jako fajnový člen našeho Daewoo clubu. Sympaták byl i syn našeho kolegy z Litvínova, který svého otce nezapřel a do kolektivu nás starších zapadl bez výhrad. Náš věčný bavič " Latrele " alis Jakub nezklamal, měl svým způsobem pořád tak nějak navrch, moc jsme se s ním zasmáli a pobavili.
Manželé " Vazounovi " děkují všem za srdečnou a příjemnou atmosféru kterou jsme mezi Váni všemi - prožili. Příštímu srazu zdar :lol: Vazoun :lol: ti co nemohli, mohou litovat. Jo a nesmím zapomenout také vyzvednout naše fotokomentátory "Conpeta s manželkou a Jirku Bada,kteří se postarali o zachycení toho nejhezčího a nejzajímavějšího ze zcela vydařeného srazíku ve Středních čechách.Moc se páni klucí už těšíme na vaše fota a videa :lol: :lol: čau" Vazoun " :lol:
Reklama

impik 1

SRAZ STŘ.ČECHY

Příspěvek od impik 1 »

fotky ok ještě jednou paráda a na oplátku jednu moji ale pracovní Obrázek Obrázek
nejdúležitější je ráno se probudit
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: SRAZ STŘ.ČECHY

Příspěvek od J.Bad »

Tak už mám fotky v PC,ale má to 300MB a nevím jak to sem dostat - nahrávám to ve 3 souborech na edisk,ale to je strašně na dlouho - poraď te někdo jak zmenšit fotky...Díky pak budou...

už to mám jpeg resampler v.4.7 ze Slunečnice cz - už to má jen 35 - ještě přejet ediskem a je to tu...
Naposledy upravil(a) J.Bad dne ned zář 09, 2007 18:56, celkem upraveno 1 x.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Zkus to v IrfanView - já dělám jenom v něm a je to jednoduchý.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Tak tady jsou fotky ze srazu - doufám že odkaz bude fungovat...
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/360 ... 4.2MB.html
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Tak jsem si obrázky prohlíd.Jsou moc dobrý!Jakorát do návštěvní knihy jste měli napsat:"I když dnes řídíme jiné stroje tak jsme vyrostli na Škodovce"! Pro kolegy ze Slovenska.To je parafráze na reklamu před dopravním zpravodajstvím a ta zní" I když dnes řídíme silnější stroje tak jsme vyrostli na Sunaru!" :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
jožín

Příspěvek od jožín »

Ahoj přátelé. Druhý pokus. Při prvnim se mi náhled nezobrazil a vše se mi stratilo kdesi v neznámu. Tak jsem se šel uklidnit do lesa na houby. To ale nebylo lepší-špatnej les, žádná houba. V čera po návratu jsem byl seznámen s tím jak u nás proběhla návštěva příbuzných, co bylo na trzích, pak poviná hra s nejmladším členem smečky, po večeři kousek groku. Nějak znaven jsem šel spát a na počítač jsem jaksi nedorazil.Stejně ho v tu dobu ovládala dcera. Nevim jestli mám v tuto chvíli ještě potvrzovat šťastnej návrat k rodině,ale co musim je, PODĚKOVAT Řezníkovi za opravdu skvělou péči o celou skupinu. Dík ale patří také manželce, která snadno zvládla nápor tak početné skupiny. ( ta moje by to asi psychicky neskousla a při náznaku početnější návštěvy by mě asi pěkně hnala). Dál musim ještě poděkovat vám všem za skvělé přijetí mezi sebe, za všechny dobrůtky co jste s sebou přivezli. Obzvláště paní Vazounové za česnek,kerý já opravdu můžu. Fota jsem ještě neviděl, a tak Conpetovi asi poděkuju pozdějc. Ještě jednou dík vám všem a jdu na ty fotky
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Kurňa chlapi škoda že je to taká dialka strašne rád by som sa zúčestnil dačoho takého a stretol sa s vami no snáď sa dakedy zadarý proste dakdo šetrí na more a já budem na stretka :lol: :lol: :lol: Gratuluji mali ste to pekné :lol: :lol: :lol:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Kurna takovej kousek od Prahy a kvuli práci jsem to nestíhal. Ty jo,chtělo by to něco ještě do zimy stihnout. Na Strahov nás moc nedorazilo a já bych chtěl poznat vícero lidiček.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

pepino neboj - na jaro chystám další srazík -a jako lákadlo bude zabijačka -------------taková malilinká ale bude :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jé zabíjačka no mňamky tak to si dám povedať :lol: :lol: :lol: Kvúli praseti až na konec světaObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Vít, Jiří píše:pepino neboj - na jaro chystám další srazík -a jako lákadlo bude zabijačka -------------taková malilinká ale bude :lol: :lol: :lol:
A koho budeš vraždit? :lol: To oslovení pepino bylo namě? :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
jožín

Příspěvek od jožín »

Tak od conpeta mám fotky prohlídnutý. Mám výhrady k číslu 51, naopak číslo 89 je zdařilé!!! Ještě poděkování za klobásky, doma chutnaly, už z toho důvodu, že byly dietní. Řezník na to jde hákem, nasazuje maximální lákadla. Určitě ví o pořekadlu, že prase má nejvíc přátel. Obávám se toho, že pokud se navrhovaná akce uskuteční, tak se k vám nevejdem. Věřim tomu, že pokud někdo byť omylem zavítá na tyto stránky, tak zakoupí jakékoliv Daewoo aby mohl také na jaře přiject!
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Petr Soukup píše:
Vít, Jiří píše:pepino neboj - na jaro chystám další srazík -a jako lákadlo bude zabijačka -------------taková malilinká ale bude :lol: :lol: :lol:
A koho budeš vraždit? :lol: To oslovení pepino bylo namě? :lol:
néé pepíno je jen jeden a to je PEHÁČEK :D :D :D :D
ŘEZNÍK
bandolik

Příspěvek od bandolik »

tak to je super na prasátko určitě přijedu :lol: :lol: :lol:
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
Odpovědět

Zpět na „Srazy“