Zajímavá sukně.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jana_ píše:Nazdárek všem-opět na chvíli funguje net![]()
![]()
Mám pro vás nádhernou věc pro pobavení.Když Ježíšek přines ten potah na volant, hlavici řadící páky(ještě pořád není namontovaná v autě), tak u toho ještě byly nějaké (hrozné) čepičky na ventilky u kol.Miloš je tam aktivně ze srandy dal,pak se mu nechtělo je sundat a přišel problém-v pátek jsme zajeli k benzince dofouknout kolo, ale ejhle, čepičky nejdou sundat![]()
Tak jsme vesele vyrazili směr Česká Lípa, že tam to tam během víkendu sundá a pak se dofouknou kola.Jenže jsme dojeli do Jičína a zadní kolo skoro prázdné.(rezerva byla doma ve sklepě, protože nám přece stačí nějakej dojezdovej sprej-ale na co, když to utíkalo kolem ventilku).Pneuservis žádný otevřený, a tak jsme dojeli až do Mladé Boleslavi(už kolo úplně prázdné) a tam jsme s pomocí 2 kleští vyrvali tu "nádhernou čepičku" ,dofoukli kolo a jeli-kolo zatím neutíká, ale je potřeba dofouknout i zbytek pneumatik
Tak tohle znám taky.Koupil jsem si nádherné čepičky a urval jsem je i s ventilkem.
Ted´mám kovové čepičky přímo od výrobce alu a mám klid.
Nějakej sprej nepomohl, takže to vypadá na celodenní páčení(já to dělat nebudu)
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |