Napriklad o favoritoch bolo priznane pracovnikmi fabriky ze pondelnajsie sa lupali ale nehrdzaveli zatial co na piatkovych lak drzal ale zase hrdzaveli uz v predajniach

Moderátor: Blue Lanos
tak tu su este nejake horuce tipy:mil píše:To peco: Tak to si ma dobre pobavil. Ale mas pravdu. Ako svitol dalsi den, rozum zacal naberat prevahu nad srdcom a teda aj Losos nad Esperom. Vysledok este nemozem zverejnit, lebo som povercivy. Este toho Lososika, co som vybral, nevlastnim a nechcem si to zakriknut. Uz som kvoli nemu dostal 1000 Sk pokuty. Ked som ho bol zajednat, cestou naspat som si nevsimol obmedzenu rychlost a namiesto 40 som isiel 52km/h. V piatok tie svine striehnu na kazdom kroku.
Toho cerveneho, co mi davas ako tip, som tiez zvazoval, lebo je to super ponuka. Nepaci sa mi vsak farba. Mne sa sice cervena paci, (mojej manzelke nie), ale na Lososy nenamiesali zrovna peknu. Krasna cervena je napr. na novych Swiftoch.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |