Podla toho kvaltu to zdejsi asi nebude

V nasej firme ked kupovali jednemu soferovi co vozi navstevy a vstkych k lietadlam a tak auto tak sa ho pytali ze ake auto chce vybral si audi A4 3,2l motor (pekna strojovna) a hlavne sa ho pytali ci to moze byt automat? On razne odpovedal, ze v ziadnom pripade automat citujem "vsak mam lavu nohu a pravu ruku zdravu naco by mi bol automat"

Jo a hlavne si tu jazdu natrenuj bez rodiny a ked NIKOHO nebudes mat za kufrom. Kolegovia boli v USA sluzobne a v pucovne su zobrali nejakeho chevroleta (nieco ako captiva) a jeden hovori, ze aby si sadol na nohu lebo sa pomyli a stalci spojku az na podlahu

Uz asi po 2 dnoch jazdenia bol taky macher ze uz mal aj laket frajersky oprety na otvorenom okne ako keby tam jazkdil 20 rokov az jedno rano... isli na privadzac dialnice po ktorom sli uz asi 20x tak zrazu si ten frajer pomyslel, ze to netaha (bol to mierny kopcek) tak ze podradi

Takze mildo fakt si davaj pozor a nemysli si, ze hned si macher a nemoze sa ti podobne stat!! Jazdil si 10r. na klasike a reflexi mas dobre vzite to sa tazko odvyka tak aby si si neznicil zadnu cast auta a pripadne neublizil rodinke.
To som nechcel strasit len som to uviedol ako usmevnu prihodu