Tak uz jsem to poresil...

Pral jsem se s tim jeste ted odpoledne az vecer, az se mi podarilo ten bovden zase jako prvne zaseknout uvnitr dveri tak, ze zabral a okno v horni (zavrene) pozici vysponoval, takze mam fest zavreno a ted zas cca 2-3 tydny pockam, az dorazi z Madarska original cely ten pojezd...
@Dan: Ne ne, elektrika je OK, ale uz podruhy v kratke dobe se mi podelal ten bovden, resp. neco v jeho draze...

Poprvy se urvala cela ta plastova kladka nahore, resp. caplik, za ktery nahore ten bovden drzel... To se mi podarilo celkem brzo zaseknout ten volny konec za neco tak, ze se bovden vypnul a okno podrzel...
Ve druhem pripade se nic pri zbeznem pohledu neurvalo, ale ten bovden byl vypadly z te kladky...

Ono to zni mozna jednoduse, ale zjevne pokazde, kdyz ten boden ztrati tah, tak se ten bovden uvnitr dveri zamota cikcak a ackoliv motorek bezi, tak se na te civce bovden priskripne, ze s nim pak nelze pohybovat v plnem rozsahu a hlavne nema dostatecny tah... Takze ja se nejdriv snazim rucne to okno vytahnout az nahoru (to taky da zabrat, nez se ten zamotanej bovden rozvolni) a pak tocenim motorku sem a tam se mi nakonec vzdy podarilo to okno preci jen pritahnout bez vetvicek, kolicku ci klinku...