tiez som s nim (Lanosik) rad. ked som dlho bez neho, tak mi chyba. potom mu nieco kupim aby nebol smutny. uz sme spolu vyse 2 rokov a vyzera to na vazny vztah
Já jsem bral Dejwíka jako kámoše, ale bohužel se na mě vykašlal a podlehl rozkladu, tak musel z domu...ale nezazlívám mu to, měl 17 let a hodně přes 200.000 km za sebou...
...teď jsem už dva měsíce se slečnou Felicií a vypadá to že nám to spoustu let vydrží
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Manželka si Matízka kupovala sama za svobodna, takže k němu má obrovský citový vztah ( nikdo by se nezbavila ) a já k němu postupem času získávám také velice dobrý a přátelský vztah ( prostě kamarádi )
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Já měl ke každýmu auto vždycky hlubokej vztah.. K Drakouškovi i Laurince... jenže Spotík to změnil. Už to neni kamarád, ani člen rodiny, jsou to VYHOZENÝ PRACHY ZA KOREJSKEJ POKUS. Takže prozatimně předpokládam napodzim prodej a koupě snad něčeho s čim mně nebudou vozit odtahovkou před vysmátou půlkou naší fabriky.
Radši na něj budu nadávat než mu zase začínat znova věřit jako minule, do tejdne mně tam nechal
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
sem si prohlidnul tvoje stranky a kdybys nemel, asi bys do ni tezko vrazil takovej majlant..ale fakt mas peknou karu..
Jinak mam jeste takovej nazor, muj korejskej drak je pohodlny komfortni auticko, ktery se nemusim bat nekde nechat, ze mi ho nekdo ukradne..kdybych mel Passata, asi by to bylo jiny..
Nekdy si říkám, že mít auto je lepší než mít chlapa. Když jsem si ho pořizovala, mohla jsem si říct, jak má vypadat a co má mít. A taky slavím jeho narozeniny.
xpet píše:Nekdy si říkám, že mít auto je lepší než mít chlapa. Když jsem si ho pořizovala, mohla jsem si říct, jak má vypadat a co má mít. A taky slavím jeho narozeniny.
Ale mít auto i chlapa je taky fajn , ne ? Já tomu teda nerozumím , nikdy jsem chlapa neměl....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e