eL
PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 14:28 Předmět:
vnitrni okruh nejspis funguje - kdyz jej zapnu, cirkuluje vzduch vyrazne vice. v zime mi to velmi spatne topilo, klimu mam, ale nic nikde asi netece...
Je to slyšet když stojíš na místě a běží motor a přepneš to změní se zvuk proudění vzduchu nebo se můžeš podívat když vyndáš klima filtr tak je vidět na tu klapku . Při používání klimy ti musí vytékat kondenzát po zastavení a vypnutí hadička je nad výfukem
SKUBI
PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 19:15 Předmět:
Tlumiče jsem se snažil vnutip při každý návštěvě v servisu. A nezávisle na sobě mi tam vždycky řeklo X lidí, že tlumiče u Nubir prý vydrží celkem dost... Cool
Jo je to tak měníme je jen vyjímečně a to většinou když tečou
Mr.Problem
PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 19:12 Předmět:
Tak jen abych doplnil: Oprava u mého souseda. Vejfuk je prý ok, a to že se mi odsaď kouří - z levého zadního kola, to je prý tím jak jezdím přes kaluže, ( Je to fakt normální ? ), volant - prý to jde těžko přesně seřídit, poslal mě na seřízení kol, ale stojí to kolem 800 kč tak zatím na to kašlu. Jo a držte se, konečně jsem opravil blinkr, už mi bliká jak má Smile tak z radostí jsem všude blikal Cool Chvála bohu značce Daewoo.
- jen nechci být teďka škarohlíd ale přijde mě že mě nějak dodělávají tlumiče, je to rachot. Normální ?
Tak samozřejmě když projedeš kaluží a stříkne ti voda na horký výfuk je pára normální a taky je normální že ti jde prvních pár kilometrů z výfuku pára a u studenýho auta na místě ti z něj dokonce cáká i voda když přidáš plyn . Rachot samozřejmě není normální a příčka volantu se dá normálně a lehce srovnat na geometrii