Nezlob se, ale at ctu, jak ctu, nikde nevidim, ze jeden dil=1kg. Taky mi pak doslo, ze to odpovida hmotnostnimu pomeru.kaso píše:Poriadne si precitaj moje prispevkyJan Masar píše:Páni, pletiete si litre svzduchu s litrami paliva. Pre pripad, že dôjde k dokonalému horeniu je potrebné na spálenie 1kg paliva 14,5 kg vzduchu![]()
1diel=1Kg
VYFUKOVE POTRUBIE
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Výfukové potrubie
- Reklama
Pěkný dobrý večerAkri píše:To ja muzu napsat i kdyz tomu nerozumim

Tak nějak a člověk si na tom pokud je to v záruce nesmí ani nic udělat!
Mě to teď nedalo a aspoň jsem postupně sundal kola prohlíd jestli to náhodou není někde oprejsklý a přetřel rezistinem dutiny mám udělaný
no a že když mě viděla žena tak mi řekla co blbnu! Že když se chci v něčem rejpat tak,že jsem si měl koupit něco starýho

Dřív jsem měl vždy starší tak vím o čem je řeč! Jenže to bylo o něčem jiným! Dělal jsem i generáku v garáži /polomontáž jsem měl z dílny/
Tak ať nám jezdí a nezlobí

Môj zlatý, ked ja som rada, že viem, kde mám motor a kde kufor (to nie je sranda, predtým som jazdila na škodovke 120)kaso píše:Stve ma ze do technickej sekcie pise malo ludi.![]()
Je to tu o nicom
Ale píšeš pekne, len tak dalej..... nehanbi sa ...

CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
aj to je technicka znalost.Niektori ani nevedia ci jazdia na benzin alebo dieselLIFELIKE píše:Môj zlatý, ked ja som rada, že viem, kde mám motor a kde kufor (to nie je sranda, predtým som jazdila na škodovke 120)kaso píše:Stve ma ze do technickej sekcie pise malo ludi.![]()
Je to tu o nicom

NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Môj zlatý, ked ja som rada, že viem, kde mám motor a kde kufor (to nie je sranda, predtým som jazdila na škodovke 120)
[/quote]
Nedá mi to ještě o tom motoru fór.
Když začaly Auta s motorem vzadu tak u krajnice stojí řídička a zvednutou
přední kapotu.Zastaví další a ptá se co se stalo.Ta první odpovídá "Já jsem stratila motor!" Ta druhá ji říká "To nevadí já mám jeden náhradní vzadu!?"
To je blbý co?
Tak dobrou!

Nedá mi to ještě o tom motoru fór.
Když začaly Auta s motorem vzadu tak u krajnice stojí řídička a zvednutou
přední kapotu.Zastaví další a ptá se co se stalo.Ta první odpovídá "Já jsem stratila motor!" Ta druhá ji říká "To nevadí já mám jeden náhradní vzadu!?"

To je blbý co?
Tak dobrou!
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: