...netuším kolik bude stát práce, ale snad se s oběma (nachám měnit i tu ještě žijící na druhém kole) nebudou patlat více než dvě hoďky. Dle manuálu to nevypadá složitě.
Moderátor: Blue Lanos
Takový se nekupuje, takový se nalézá v KindervajcuRobert píše:Pěkný auto !Kde se dá takový koupit?
Šutr je jistota. Někdo má eležantní klínky, ja mám eležantní odplivky z betonuTomáš píše:Ondro , ještě by jsi měl vyměnit lanovody a zprovoznit ručku![]()
jinak nechápu ty šutry....
No já doufám, že homoklouby jsou OK. Nic nenasvědčuje opaku. Já toho už po 7 letech měnil více, ale myslím, že vše odpovídalo opotřebení. okolo 50 to byla obě zadní ložiska (teď po dlaších 74 jsou stále OK). Po 105 kotouče, přední ložiska a čepy řízení. Při 115 zadní tlumiče. Při 6 letech 2 díly výfuku, letos na jaře vlnovec výfuku. Podělalo se jen neoriginální spojkové lano.shaman píše:Ja jsem nechal menit homoklouby letos na jare. Byla to defacto prvni vec ktera se na aute podelala, coz je po 7 letech a 75tis km docela dobry vysledek
ROFLOndras píše:Tááák mě maximálně vytočili na poště. V Krči jim vypadlo z mého jména jedno písmenko a nejsem tedy adresátem a pečlivá paní za přepážkou tudíž zcela správně balík nevydá a posílá jej obratem do Prahy. Takže oprava Matize se protáhne o týden. Paninka měla štěstí, že občas dokážu domyslet dopady svého jednání, takže to ji uchránilo od destrukce skleněné přepážky a obdobné destrukce její přepážky nosní. Zakyslá baba, co musí dokazovat že je z nadřazené kasty podobně jako vrátní, uklízečky a školníci.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |