a co to potom je??fireman píše:ten s tymi vytrestenymi ocami???asi ale nema kojot nahodou spicate usi???

Moderátor: Blue Lanos
uz nech s ato viac nestava plsAkri píše:No to je nejakej k***tmazesk píše:to na tej 3. fotke vlavo je co?? kojot??![]()
![]()
Editoval eMKa Slovensko: nepristojne spravanie sa na fore, tymto je udelene aj pokarhanie za vulgarne vyjadrovanie sa na fore!!!
ja cekal, kdo se ozve prvni, ale ze zrovna tykaso píše:Dlhovlase opiceeMKa Slovensko píše:a bude aj za blbe otazky, chces jedno![]()
![]()
za vulgarizmy, sak sa spravajme ako ludia a nie ako dlhovlase opice![]()
A narazas na AKRIHO
Ze ma dlhe vlasy
![]()
Nechces bananAkri píše:ja cekal, kdo se ozve prvni, ale ze zrovna tykaso píše:Dlhovlase opiceeMKa Slovensko píše:a bude aj za blbe otazky, chces jedno![]()
![]()
za vulgarizmy, sak sa spravajme ako ludia a nie ako dlhovlase opice![]()
A narazas na AKRIHO
Ze ma dlhe vlasy
![]()
![]()
![]()
tak to jsem prave cekal
![]()
![]()
Jo tak to je to k***tOlda píše:Na to bacha, pro slováky je kojot národní nadávka!Akri píše:No to je nejakej k***tmazesk píše:to na tej 3. fotke vlavo je co?? kojot??![]()
![]()
Editoval eMKa Slovensko: nepristojne spravanie sa na fore, tymto je udelene aj pokarhanie za vulgarne vyjadrovanie sa na fore!!!![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |