Kurenie - topeni
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Kurenie - topeni
Začal my problemik ;( teplota na kureni na LO a auto fuka teply vzduch.. Prosím mal niekto podobný problém? Dik
LT+ 12 Lpg, octavia tour1 07 Lpg, octavia sdi 02, felicia Lpg 99, renault 25 94, skoda 120 LS Lpg :))
- Reklama
Re: Kurenie - topeni
A nebude to tím,že je venku teplo?janci píše:Začal my problemik ;( teplota na kureni na LO a auto fuka teply vzduch.. Prosím mal niekto podobný problém? Dik

Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Takový problém už mělo víc lidí. Je nutná kontrola množství chladiva v systému A/C, vyčištění předního chladiče, kontrola ventilátoru chlazení motoru (ventilátor se musí točit, když jde klima), načíst chyby v A/C...jak říkáš je to problémik.janci píše:Začal my problemik ;( teplota na kureni na LO a auto fuka teply vzduch.. Prosím mal niekto podobný problém? Dik
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
-
Za pokus by stálo odpojit baterii, počkat 5 minut a opět připojit. Nic to nestojí, nic se tím nezkazí a mě to pomohlo s tím samým problémem. Je tam nějaká klapka ovládaná servomotorkem a koncáky a tím odpojením se to zřejmě zresetovalo.
Číža
Orlando 2,0 VCDI 96kW, 2011
Orlando 2,0 VCDI 96kW, 2011
Skúsim dik, ... Inak Klima je funkčná keď dám ofuk okná chladi ale normálne to kúrenie ju zohrieva a ide kozydech snej, skúsim ist na diagnostiku ale pýtal som sa v Fancare a 80eur Diagnostika 

LT+ 12 Lpg, octavia tour1 07 Lpg, octavia sdi 02, felicia Lpg 99, renault 25 94, skoda 120 LS Lpg :))
Za 4 roky provozu už se mi totéž stalo dvakrát. Po nastartování druhý den už se to nevrátilo, aniž jsem cokoliv podnikl...
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG