Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

to parkoviště mi je nějaké povědoméalvin píše:dnes má Veľrybák rovných 8.rokov,najazdených vyše 75 000 km a jediná závada,čo sa vyskytla,bol trucujúci prepínač svetiel. Aktuálne foto zo včera

.. vela stastnych km prajem.
 .. vela stastnych km prajem.hmm vdaka za radu ... skusim povedat Ocovi ked ho bude davat do servisu nech na to mrkne. -> velky podiel na vysokej spotrebe ma aj AT prevodovka a kratke trasy po meste ... tusim mi vravel ze spotrebu ma 8-9lalvin píše:Veru,tie 1,4 su pazrave,s kym, sa bavim sa stazuje. Ale najcastejsou pricunou nadspotreby byva poskodeny vlnovec vyfuku,to dokaze urobit az 2 litre na 100 km.

. Tá nálepka,čo pribudla na zadných 5. dverách nie je vizitka nijakého,klubu,ale logo môjho najčastejšie počúvaneho rádia
. Tá nálepka,čo pribudla na zadných 5. dverách nie je vizitka nijakého,klubu,ale logo môjho najčastejšie počúvaneho rádia  , Rocková Republika
, Rocková Republika

len aby sa mohla v ňom odviezť,
 len aby sa mohla v ňom odviezť,  Boli sme na výlete v Nitre,neďaleko od miesta,kde som ho kupoval vtedy
Boli sme na výlete v Nitre,neďaleko od miesta,kde som ho kupoval vtedy 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |