Kdyby se někomu doma ve sklepě či půdě váleli věci nějaké do fotokomory tank, misky, pinzety či kinofilmový aparát nebo objektiv, za rozumný peníz odkoupím Zenit, Praktica, Flexaret atd
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
ladinek píše:Kdyby se někomu doma ve sklepě či půdě váleli věci nějaké do fotokomory tank, misky, pinzety či kinofilmový aparát nebo objektiv, za rozumný peníz odkoupím Zenit, Praktica, Flexaret atd
Tak ja Ťa niečím poteším....
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kdyby měl někdo nějaké propagační věci Chevrolet nebo General Motors (propisky, samolepky a podobné drobnosti), které již nepotřebuje, nebo je má vícekrát, vezměte je, prosím, s sebou.
ladinek píše:Kdyby se někomu doma ve sklepě či půdě váleli věci nějaké do fotokomory tank, misky, pinzety či kinofilmový aparát nebo objektiv, za rozumný peníz odkoupím Zenit, Praktica, Flexaret atd
Já mám stále na prodej KN filtr. Mám přímé sání. Je na něm nalítáno cca 20.000km, je jako novej. Cena 400,- Kč, mám i originál krabici a nic moc nelepící nálepky.
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
ladinku a polaroid može tiež byt
Polaroid je ten jak dává hned foto? ten instantní? Ten nemám Já teď cvakám na ruské stroje trochu to váží:-) Může být !!!
Edmund Burke
OK v Brně je maj vystavený ve vytrínce ve fotopotřebách koukal jsem na ně , ale maj je jako dekorace Dneska je dělaj zase , ale už né Polaroid, ale Fuji, říkaj tomu instantní fotografie, filmy jsou staršně drahý nebo spíš papíry, ale fotka je do 5 minut Pak napiš co za něj
Edmund Burke