zdenek00 píše:Zdravíme z Karviné. Bohužel jsme se tohoto srazu nemohli zúčastnit, máme nějaké rodinné záležitosti na vyřízení. Ale věříme, že zase příští rok to v Olšovci "roztočíme". Moc Vás všechny zdravíme a přejeme dobrou zábavu a hlavně hezké počasí. Zdeněk
Beru tě za slovo
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Prípade že veci čo ste tam zabudli nájde personál, tak na budúci týždeň to bude mne odovzdané. Potom na ďalšom zraze to budem rozdávať. samozrejme niečo za niečo.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
my sme Vás chceli zobudit aj sme cakali spoločne že sa rozlúčíme. Ale ked snaha zobudiť Vás zlihala, a policiu sme nechceli volať ze či žijete, tak sme išli Domov . Ale aspoň odkaz si dúfam dostal.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
ja som ešte oprášil starý zvyk z Manína a Olšovca,že sa pri odjazde trúbilo ,s výnimkou 27.9.2009,kedy som odchádzal ako úplne posledný, akoby som tušil,že so Šunkovcom som tam posledný krát ,ale sedmospáčov by neprebudil ani výstrel z dela
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Realita byva ovela prozaickejsia.... Za zavretymi dvoma dverami manzelka obcovala s vodnymi bozstvami a dcera s televizorom. Na moj nesmely dotaz "klopal niekto?", prisla odpoved - nieeeee.
Kym som sa nejak obliekol a kukol von, uz bolo neskoro. Na vine je internet v posteli.
A netusil som, ze casovy plan bude trochu urychleny oproti sobote.
Tiez som dorazil v priadku
Clovek by ani nebol povedal ze zo stredu slovenska na zraz na otocku spravi 600 Km
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ja som to urobil vratane maleho vyletu po rakuskych dedinach za stvrtku nadrze. Asi som sa pred 10timi rokmi pomerne dobre strategicky prestahoval.
Alebo mi to zo vsetkych najmenej zerie.