Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To mají v klidu je to jedna z hlavních starostí panelákových pičusů a taky náklad co by jinak s těma prachama dělali...Docent II. píše:Ježkový voči... 937 Kč měsíčně za TV???Petr S. píše:Já mám upc 120+140 programů za 937kč měsíčně.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
a na čo by mi asi bol?frezzi píše:Borox ako to že nemáš ešte palubný PCved od kedy je tu návod tak ho má snáď každý
![]()
![]()
![]()
Do Vianoc sa možno pridá kontrolka airbagov a ak nie nezapnem si pásHanzy píše:Krásné a to ještě do vánoc je daleko...
Scorpion.11 píše:No to pak nevím jestli mám sledovat situaci před sebou a silnicí, nebo sledovat android s budíkama
Dokladám fotky tých 2 totáliek,čo tu máme, pod plachtou je spominaný SUPERB z východu a aj z tej Fuckbia Psycho už zjavne nič nebude,stojí tu od januára nedotknutá.alvin píše:k nám do servisu doviezli SUPERB po čelnom náraze,zajvne pre poisťovňu na totálne,ale majiteľ z Východu si mal preň prísť. Lenže,keď mu zaspievali,že by musel zaplatiť 144 € za uskladnenie pozostatku auta a koľko by ho vyšiel transport na Východ, podľa všetkého si to rozmyslel
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |