tiez vzdy nieco musim chrumat za jazdy a vzdy sa sustredim ako to rozbalit potom mi to zacne ist do jarku tak schytim volant a vzdy mi nieco spadne a samozrejme na sedak
 tiez vzdy nieco musim chrumat za jazdy a vzdy sa sustredim ako to rozbalit potom mi to zacne ist do jarku tak schytim volant a vzdy mi nieco spadne a samozrejme na sedak 
Moderátor: Blue Lanos

bezchybnych 77 777 km (ospravedlnujem sa za kvalitu na panelke v 100vke a za plnej premavky sa to lepsie odfotit nedalo
 bezchybnych 77 777 km (ospravedlnujem sa za kvalitu na panelke v 100vke a za plnej premavky sa to lepsie odfotit nedalo   )
 ) 

som rad ze sa paci .....ja som mal tiez povodne v umysle biele len ma trosku uz odradilo ze skoro kazdy cruze ktory stretnem je biely ....a myslym ze tato visnova  sa mu hodi velmi s ciernymi doplnkami preto sa aj uberam tym smerom ......xenony som dorabal ja idu do nich bezne H7 a H1 cize je len na tebe co si tam das ale so Xenonom to ma uz predsa iny efekt
 som rad ze sa paci .....ja som mal tiez povodne v umysle biele len ma trosku uz odradilo ze skoro kazdy cruze ktory stretnem je biely ....a myslym ze tato visnova  sa mu hodi velmi s ciernymi doplnkami preto sa aj uberam tym smerom ......xenony som dorabal ja idu do nich bezne H7 a H1 cize je len na tebe co si tam das ale so Xenonom to ma uz predsa iny efekt 

podla mojho nazoru chromy viac viniknu na tmavsich autach siva cierna mozno tato bordova tam by som problem neviedel ale ako vravim 100 ludi 100 chuti ja to napriklad ladim viac do cierna niesom az takym zastancom chromu ale zase niekto to vie skombinovat pekne a vyzera to fakt dobre
 podla mojho nazoru chromy viac viniknu na tmavsich autach siva cierna mozno tato bordova tam by som problem neviedel ale ako vravim 100 ludi 100 chuti ja to napriklad ladim viac do cierna niesom az takym zastancom chromu ale zase niekto to vie skombinovat pekne a vyzera to fakt dobre  
 tak som to dorobil aj do Cruzika a vyzera to nadherne v noci  svieti to stale pocas jazdy a bodovo to osvetluje vsetky ovladacie prvky na palubovke ...skusim to este cvaknut za tmy ale je to dost tmave svetlo tak nvm ci to bude vidiet tak aspon par foto
 tak som to dorobil aj do Cruzika a vyzera to nadherne v noci  svieti to stale pocas jazdy a bodovo to osvetluje vsetky ovladacie prvky na palubovke ...skusim to este cvaknut za tmy ale je to dost tmave svetlo tak nvm ci to bude vidiet tak aspon par foto 
Co ty na toTomy636 píše:No tie svetla nemaju svoju riadiacu jednotku na svetelny senzor cize tie LEDky alebo svetelne tunely funguju ako parkovacky .....da sa s tym svietit aj ako s dennym ale za jasneho dna su dost slabo viditelne tak mi uz viaceri blikali nech si zapnem svetla takze tie prepinam rucne normalne kolieskom .....ale denne som vyriesil tak ze som dal Ledziarovky H11ky do hmloviek a svietim tym lebo hmlovky velmi nepouzivam a xenon tiez nechcem nicit lebo som nekupoval tie najlacnejsie ale uz z tych drahsich cize denne svietenie mam kvazy hmlovky ale tiez ich musim sam zapnut .....a s tou kompatibilitou ja som to tiez pozeral ale to je hlupost videl som viac kruzov aj rozobratych a uchyty a vsetko ostatne pre svetlomety su uplne rovnake od 2009-2014 cize ja mam tiez 2010 a svetla boli 2011 vyssie a sedia ako uliate cize tam ziadny problem neni

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |