OK já to prásknu nepolámali jsme nic, jen jsme toho zapojily trochu víc no a potom když jsme rozsvítily tak ze středovýho panelu najednou oblak kouře a šílenej smrad zapojily jsme toho moc na jedno místo velkej odběr
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Já na jedno místo zapojil odrazku a laser chci na zapojit i druho stanu takže rači vyberu jiný místo Nebo vy jse tam dali jěště něco?Ledky nežerou skoro nic ne?
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
zapojily jsme to na osvětlení topení: takže tam máme diody na topení diody na osvětlení nohou ve předu to vše je v pohodě ale dali jsme na to 1 diodu z osvětlení okýnka a všechno se utlumilo a začalo to kouřit, udělalo to po přidání jedné diody tak přemýšlím jestli nebude chyba někde jinde
60Cm pásku úplně v pohodě a přidaly jsme 1 diodu a bylo to v hájí takže chyba možná bude někde jinde ale už je to vyřešený a v úterý se to dodělá
Origo instalace to utáhne v pohodě. Šlo mi o to, jakej přůřez vodičů tam chlapci přidávaj.
U tý LED co "zlobí" zkontroluj jestli jste cínem nevyzkratovali samotnou diodu a napájení nešlo jen přes předřadnej odpůrek ???
Pak by z toho bylo v podstatě topení.
moc pekná práca už sa teším na fotku v tme a ako sa vám mohlo dymieť ? ja mám všetko osvetlenie auta napojené na stropné osvetlenie a všetko v pohode, nič sa nepriehreva , nič nesmrdí a ani nedymí.... ale rozmýšľam , že tam dám ešte jednu poistku, aby to bolo pre istotu poistené
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
no já jsem taky zvědav už bych to rád viděl komplet no to kdybych věděl všechno funguje bez problému připojíš 1 diodu a je to v háji takže bude problém asi někde jinde no nic zapojí se to jinam a bude vše OK