No , já si myslím , že něco vydrží a i kdyby ne , konstrukce je tak jednoduchá , že není co řešit . Tři písty , šest ventilů, šály na klice , všeho je menčí počet a co by tam mělo odejít dřív , než u jiných aut? Pokud to někdo nehonil jak cvok , budou odcházet pouze věci běžné údržby , jako čepy , tlumiče , možná ložiska kol , z motoru asi vodní pumpa , někde se to už psalo...
Krtku asi takhle , já mám cca 80 tis. , ještě vloni jsem s tím byl v Chorvatsku , nepozoruju nic neobvyklého , už se mi hlásí tlumiče ( v 80t.

) , jinak nic , jo a budu muset asi koupit střed. díl výfuku ( 1.400,- Kč

) , nevím co elektronika , s tou skušenosti nemám, ale věřím , že 200 tis. v pohodě najede. Vzhledem k tomu , že Matizek dostal post druhého auta už nebude jezdit 15t ročně , ale tipuju tak půlku , což taky přidá nějaký ten rok..., navíc kolik najezdí tvoje přítelkyně ?? , manželka měla předtím , než jsme pořídili Nubi , Fiata Pandu a najela za 3,5 roku 18tis
Průběhy km mých minulých vozů : ( ne vše sem najezdil já )
trabant nevím kolik měl najeto

, na 40tis dva starší motory
žigul 1200 cca 270tis- bez GO motoru ! ( najezdil jsem asi 130t )
Uno 1500 170 tis- 2x těs pod hl , ventily , vodní pumpa... ( najezdil jsem asi 100t)
Panda 750 140tis ( za 18tis pouze olej a jednou prorezla mrazovka na motoru)
Matiz 0.8 80 tis - mám od nového - zatím bez investic , mimo údržby dle serv. knížky ( vše si dělám poctivě sám)
Nubira 1.6 98tis - najel jsem zatím asi 4tis. - běžná údržba + silentbloky náprav , destičky , pakny,
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e