Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Tak jsem se vrátil z dovolené a spotřeba úplně stejná jako loni, trasa stejná jak loni 2x1000 km.cizajaromir píše:Zdravím,
Právě jsem se vrátil z Rakouska z Grossglockneru, najeto zhruba 900 km, něco po dálnicích (kolem 120-130 km/hod), zbytek kolem 90-110 km/hod + vysokohorská silnice (celkem 90 km, vše tak na dvojku a trojku + dolů brzdění motorem) a celková spotřeba podle tankování 5,9 l/100 km, podle počítače 6,2. Ještě je v tom regenerace. Zatím se s tím učím jezdit, ale jsem čím dál tím víc spokojenější. Chce to ale fakt lehkou nohu a moc to nekrmit.
Číža
wsskAT píše:wsskAT
majkii píše:tiež si myslím, že rozdiel v spotrebe medzimesto 1.8 a 1.4T bude minimálny, ta 1.8 sa na vidieckych cestách drží veľmi dobre, cez víkend som opäť išiel obligátnu trasu ZA -ZM cez PE s priemerom tam 5,2 l /100 km podľa pc (reálna skôr 5.6) a cestou späť po 260 km sa priemerka zvýšila na 5,6 l / 100 km
Ale verím, že v meste bude rozdiel v spotrebe 1.8 a 1.4T aj tie dva litre, mne to v meste bere 9.7 až 11.6, čiže pri 1.4T tých 7.7 až 9.6 l/ 100 km vidím reálne,
Myslím si to nielen preto, že to má start/stop, ale podľa mňa prevodovka pri 1.4T bude o čosi lepša aj v meste nielen na diaľnici.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |