tak to by som chcel vidiet moje orlando po 180tis a ten podvozok :-/ hlavne ze platime cestne dane a na cestak sa akurat plataju diery a nic viac ...
 tak to by som chcel vidiet moje orlando po 180tis a ten podvozok :-/ hlavne ze platime cestne dane a na cestak sa akurat plataju diery a nic viac ...  
Moderátor: Blue Lanos
 tak som sa rozhodol, ze teraz na servisnej prehliadka po 45.000km dam skontrolovat tycky stabilizatora a resp. vymenit, lebo mi to buchotanie resp. klepotanie ide na nervy
 tak som sa rozhodol, ze teraz na servisnej prehliadka po 45.000km dam skontrolovat tycky stabilizatora a resp. vymenit, lebo mi to buchotanie resp. klepotanie ide na nervy 

Ja mám v pláne tento chip + DPFredstar píše:cauko artin, kde si dal nachipovat cruzika?

Nove tlmice si daval originaly?zavodak-1 píše:Tak v stredu prebehla vymena tlmičov a uloženi na prednej náprave a konečne je v aute ticho.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |