S.v.o.b.i.k píše:Jka se tady mluvilo o tich pokutách,víte,že když vás zastavý policajti a chtěj vás pokutovat nejakou věc,tak vás pak nemůžou pokutovat už za nic jinýho,jen za to,za co vás zastavili,když za rychlost,tak pak už za nic jin¨ýho nemůžou...Je to v nějakym zákoníku nebo v něčem takovim...
Tak to si tam nechám kouli a nežli mi daj dejchnout tak je pošlu kouknout se na zadek
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Tak konecne uz aj ja som to vybielil.Vsetko - zadne aj predne.Pekne krasne pajkovackou,ziadne rozoberanie a spetne lepenie.Vsetky 4-smerovky tak asi za 1 hod.prace. Ostavaju uz iba bocne a to bud - astra G,peugeot 206 alebo fabia-octavia.Pekna kombinacia cirych smeroviek s bielou farbou karoserie.
seky píše:Tak konecne uz aj ja som to vybielil.Vsetko - zadne aj predne.Pekne krasne pajkovackou,ziadne rozoberanie a spetne lepenie.Vsetky 4-smerovky tak asi za 1 hod.prace. Ostavaju uz iba bocne a to bud - astra G,peugeot 206 alebo fabia-octavia.Pekna kombinacia cirych smeroviek s bielou farbou karoserie.
A k tomu oranžová žárovčička od Osramu za 70,- Kč? Jé, elegance holt něco stojí .
juuu, ja uz ci taky mit hotovo, bile blinkry s bilou barvou kastle jsou cool, ale tmava barva s bilyma blinkrama je taky cool, kor kdyz mas i bocni z Astry G
milosh píše:juuu, ja uz ci taky mit hotovo, bile blinkry s bilou barvou kastle jsou cool, ale tmava barva s bilyma blinkrama je taky cool, kor kdyz mas i bocni z Astry G
Miloši, musím se doma smát, když čtu Vaše bílé blinkry, ale zase na druhou stranu jsem rád, že z toho máte radost
Já jsem s blinkrama spokojenej...
kolko stoja diademky??? mne ich daval v jednej predajni za cca 7 stovak 2ks. Sa mi z tej ceny hlava zatocila . Som mal pripravenych 5 stovak, ze si kupim 4 diademky, ale toto som fakt necakal...
nio píše:kolko stoja diademky??? mne ich daval v jednej predajni za cca 7 stovak 2ks. Sa mi z tej ceny hlava zatocila . Som mal pripravenych 5 stovak, ze si kupim 4 diademky, ale toto som fakt necakal...
maximalne 100kc 1ks, ale daj se sehnat i za polovinu
nio píše:kolko stoja diademky??? mne ich daval v jednej predajni za cca 7 stovak 2ks. Sa mi z tej ceny hlava zatocila . Som mal pripravenych 5 stovak, ze si kupim 4 diademky, ale toto som fakt necakal...
maximalne 100kc 1ks, ale daj se sehnat i za polovinu
v Trnave stoji diadem ziarovka 330sk/kus.ja mam vsetky ziarovky vymenene za 9Led za 45sk/kus.Teda okrem prednych 100w halogenov.Este ma nechytili zeleni ...uvidim co potom
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny