Toto všetko som už počul, ale hold, dušu mladého človeka nepresvedčíš... Komplet podvozok tak ako hovoríš som nevidel po prvé nikde a po druhé aj keby vidím, tak sa dostanem po cenu a kliknem na červený krížik

Čo idem z toho robiť? Nič moc, niečo obdobné ma pochytilo ako Ondráša... Čiže idem do diskov 15´´ s gumami 165/50 (Bridgestone Potenza) v kombinácií s kratšími pružinami... Myslím, že práve on mal tlmiče Excel G a auto bolo isto nižšie ako pôvodne... Rozhodne však sú prvoradé kolesá a uvidím ako to bude vyzerať, možno to nechám bez zníženia... A v hlave mam toho veľa no, nárazníky zahladiť a do farby, fólie, šport. výfuk od Ulteru...

Nájde sa toho, autíčko je v rodine a pravdu povediac, nemám žiadnu inú aktivitu okrem štúdia na VŠ tak sa idem hrať... Len tie euráče sú problém

Apropo k tým cestám, nie je to u nás až také strašné a tvrdosť auta som ochotný obetovať. Keď neskúsim, nebudem vedieť no

Inak som si vedomý toho, že cenu auta nezvýšim, ale to ani nie je zámer, auto mame ako prvá majitelia 12 rokov... Tož nad predajom sa neuvažovalo a ani už nebude, je to moje dedičství

Takže ide čisto len o to "zabaviť sa v garáži"

Daewoo Matiz 0.8 (strieborná metalíza), r.v. 99, 85 000 km, čierna lesklá strecha, 13ky alu disky Dezent V dark, + stále plná hlava nápadov... :)