mám s tým už skúsenosti
 mám s tým už skúsenosti 
Moderátor: Blue Lanos
 mám s tým už skúsenosti
 mám s tým už skúsenosti 
 manželku ešte nemám iba frajerku ale do toho auta dávam viac ako jej ale tak to má byť nech si nezvyká mladá
 manželku ešte nemám iba frajerku ale do toho auta dávam viac ako jej ale tak to má byť nech si nezvyká mladá   

ked chcem uloviť ďalšie mal by som si ho dať do 100% stavu
 ked chcem uloviť ďalšie mal by som si ho dať do 100% stavu  

správne robíš nemusia o všetkom vediet
 správne robíš nemusia o všetkom vediet   niekedy viac milujeme svoje auto ako ich
 niekedy viac milujeme svoje auto ako ich   tie keby si to tu čítali nás zakopú pod zem....
 tie keby si to tu čítali nás zakopú pod zem.... 

ešte že moja nevie na počítači
 ešte že moja nevie na počítači  

. Má to tak i moje lega a tuším že všechny ostatní také. Je to normální. Jinak i já občas dostanu pořádnou ránu od dveří
. Má to tak i moje lega a tuším že všechny ostatní také. Je to normální. Jinak i já občas dostanu pořádnou ránu od dveří  . Ale na auto bych to nesváděl
. Ale na auto bych to nesváděl  
  . Myslím si, že tyto dvě věci nemusíš vůbec řešit. Osobně jsemtoto nikdy neřešil. Není ani důvod
. Myslím si, že tyto dvě věci nemusíš vůbec řešit. Osobně jsemtoto nikdy neřešil. Není ani důvod  .
. můžou pomoci nějaké potahy z nesyntetické látky......
  můžou pomoci nějaké potahy z nesyntetické látky......  

.
 .
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |