ještě jednou díky díky18lukin18 píše:

Moderátor: Blue Lanos
ještě jednou díky díky18lukin18 píše:

nemusíškulihracovi píše:ještě jednou díky díky18lukin18 píše:

stačilo jednou jenom jsem ještě projevil radost že se krasavec zachoval a že zůstává doma
 stačilo jednou jenom jsem ještě projevil radost že se krasavec zachoval a že zůstává doma  

CORONERSERGEJ_3 píše:Panove vim ze napisete ze jsem blazen a ze nemam uctu a tak, aleproste sem to tak chtel a je to tady ...
prvni vlastovka ktera naznacuje kam se bude muj cruze smerovat... uzivejte pocasi a cest

a to jeste nevite co prijde dal
 a to jeste nevite co prijde dal a prijdou dalsi zmeny v coroner stylu tak at muzu pristi rok na TUNING CUP, s Alexem v tom spolu nejedeme, on bude auto delat uplne v jinem stylu, musime se odlisit
 a prijdou dalsi zmeny v coroner stylu tak at muzu pristi rok na TUNING CUP, s Alexem v tom spolu nejedeme, on bude auto delat uplne v jinem stylu, musime se odlisit   ja budu ten provokater a on ten hodny
 ja budu ten provokater a on ten hodny   

Sergej jeto bomba
  Sergej jeto bomba  CORONEEER
  CORONEEER   M
  M jen at ti tam nekde na stodolni nenasedaji pak same mrtvoly...
 jen at ti tam nekde na stodolni nenasedaji pak same mrtvoly... 

a sem rad ze sel Alex taky do uprav Cruze, aspon se to dela s vetsi chuti ve dvou
 a sem rad ze sel Alex taky do uprav Cruze, aspon se to dela s vetsi chuti ve dvou  
 tak posilam me dalsi zmeny na aute...
 tak posilam me dalsi zmeny na aute... (fotka 1)
 (fotka 1) dozadu na plato, JBL GTO938 (montaz probehne pristi tyden ve ctvrtek v chevroletu) tak pak napisu jak sem spokojeny...ale verim ze budou super (fotka 2)
 dozadu na plato, JBL GTO938 (montaz probehne pristi tyden ve ctvrtek v chevroletu) tak pak napisu jak sem spokojeny...ale verim ze budou super (fotka 2) (fotka 3)
 (fotka 3)

Kožená  béžová sedačka není sice můj šálek kávy ale bude to luxus... já bych radši Kůži s kombinaci textilu...
  Kožená  béžová sedačka není sice můj šálek kávy ale bude to luxus... já bych radši Kůži s kombinaci textilu...
 , ale každémuse líbí něco yného... Sergej fandím moc!!! M
 , ale každémuse líbí něco yného... Sergej fandím moc!!! M  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |