Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Syn to priniesol z Budapešti.. Bolo to na europskej Výstave tuningu... mám doma vzorku. kusok. červený základ.. a doleštíš až do bledomodra. pak po 24h sa vráti do povodného stavu..
Ani ja som o tom nepočul a ani nevidel.
Ale že je to farba , spojena s plazmou.. alebo niečo také. a statická elektrina pri leštení mení tú farbu. aspon tak som to pochopil
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Tak už mám doma mlhovky s DLR. Přišli včera, na poště ještě leží origo "páčka" se spinačem mlhovek. Takže příští týden začnu s montáží.
aveo.jpg (100.73 KiB) Zobrazeno 907 x
Já myslel, že máš denní světla s DLR, ale mlhovky DLR? Přece mlhovky se zapínají tou páčkou a né automaticky při nastartování a nebo je to něco jiného či jak je to přesně?
lomngi píše:Syn to priniesol z Budapešti.. Bolo to na europskej Výstave tuningu... mám doma vzorku. kusok. červený základ.. a doleštíš až do bledomodra. pak po 24h sa vráti do povodného stavu..
Ale že je to farba , spojena s plazmou.. alebo niečo také. a statická elektrina pri leštení mení tú farbu. aspon tak som to pochopil
slidil píše:Tak už mám doma mlhovky s DLR. Přišli včera, na poště ještě leží origo "páčka" se spinačem mlhovek. Takže příští týden začnu s montáží.
aveo.jpg
Pááááni také jsem chtěl dodělat mlhovky ale ty ceny jsou tady hrozné,na kolik vyšla páčka a ty mlhovky??
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
lomngi píše:Syn to priniesol z Budapešti.. Bolo to na europskej Výstave tuningu... mám doma vzorku. kusok. červený základ.. a doleštíš až do bledomodra. pak po 24h sa vráti do povodného stavu..
tak na to su zvědavý
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
tak to jsou dobré ceny,v Chevy u Dědka mě nabízeli mlhovky za 5000kč,páčku za 2500 a práci za 4000kč,tak jsem se snimi rozloučil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
to bylo ještě když jsem přebíral auto,pak jsem to nějak opoměl,ale dobrý nápad Carmaxu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Tak to su teda fakt, ze nehorazne ceny. Vsak za tie ceny kupis tie veci na kamion este aj v zlate kokos.
Tie hmlovky sa mi pacia. Ono sa to najviac hodi do priestoru s kruhovym tvarom. Som zvedavy ako sa ti to podari integrovat do hmloviek Drzim palce a tesim sa
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
tak jsem na to zvědavej,jak budeš tahat kabely pak dej foto
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark