POCITAC

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

kaso

POCITAC

Příspěvek od kaso »

Vlani som isiel na dovolenku do Chorvacka .Po rychlej jazde po dialnici priblizne 100km usek rychlost okolo 170km/h sa pocitac prepol na nudzovy rezin.Rosvietila sa konktrolka-Motor.Zhasla asi po 3 minutach.Toto sa opakovalo 3 krat za sebou.Stalo sa to uz niekomu.Po prichode na Slovensko sa mi to uz nestalo. :( :( :( :(
Reklama

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Mam zatim nexii třečtvrtě roku,ale ještě se mi to nestalo...Třeba to bylo jen špatnym podnebim...A nebo to holka nezvládala,ale to snad ne...
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

typoval bych to na blbej benzín. Vyjel jsi ho a máš klid.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Habron

Příspěvek od Habron »

Mě to taky dělalo s blbým benzínem, aspoň si myslím, že to bylo tím, protože jsem natankoval na jedný skorovesnici, protože široko daleko nebyla žádná pumpa a jednak to skoro nechtělo startovat, pak to divně smrdělo a rozsvěcovala se Check Engine. Už je to asi 3/4 roku, beru benzín tam, kde si myslím, že je dobrej a v pohodě.

Pak mi taky se rozsvěcovala kotrolka, protože jsem měl užvejkanej kabel od teploměru vzduchu v sání a jak to střídavě mělo a nemělo kontakt, tak se to občas rozsvěcovalo.
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Něco podobného se mi asi 2x stalo a bylo to vždy při delší jízdě na plný plyn a přišel kopeček. Pak to chvilku svítilo. Stačilo dát nohu z plynu a bylo to OK.
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
goror

Re: POCITAC

Příspěvek od goror »

kaso píše:Vlani som isiel na dovolenku do Chorvacka .Po rychlej jazde po dialnici priblizne 100km usek rychlost okolo 170km/h sa pocitac prepol na nudzovy rezin.Rosvietila sa konktrolka-Motor.Zhasla asi po 3 minutach.Toto sa opakovalo 3 krat za sebou.Stalo sa to uz niekomu.Po prichode na Slovensko sa mi to uz nestalo. :( :( :( :(
to iste mi robi pri ustalenej rychlosti na dialnici a potom to zhasne podla mna to bude asi lambda ta by sa mala menit po 80000km ,
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

me se to taky stalo pri rychli jizde kolem 170km/h.se mi rosvitila ta kontrolka hned po tom co sem sjel s dalnice a jel sem normalne tak to zhaslo benzin kupuju na shellce ty ho snad urcite nemaj nekvalitni kamos koupil jednou nekvalitni benzin a chvilkama mu to slo na 3valce smrdelo to bylo to lynejsi a pri seslapnuti plynu treba pri predjizdeni mu to zacalo cukat co se toho benzinu teda tyka tak je lepsi si priplatit a priste si na cestu vzit kanistr s benzinem :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Takhle se většinou projevuje špatná lambda sonda prostě nestíhá při plným výkonu ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tahle "zlá" kontrolka mi svítí, jen někdy když je mokro...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Mě se to ještě naštěstí nestalo.
kaso

Příspěvek od kaso »

Pred tyzdnom si moj bratranec ASTRA G.Rozsietila sa kontrolka a auto uz nenastartoval.Po vychladnuti motora auto nastartoval islo iba v nudzovom rezime.Takze tieto problemy maju aj Ople. :lol: :lol: :lol:
čoky

Příspěvek od čoky »

Mne ta kontrolka zacala svietit po namontovani LPG. Stavalo sa to na plyn a na vrchole stupania potom aj na dialnici ale vzdy po case zhasla. Tankoval som plyn na CS Slovnaft. Teraz naposledy som natankoval Probugas a kontrolka zatial ani raz nesvietila. Tiez je mi to zahadou ??? Montaznik LPG tvrdil ze plyn dokonalejsie spaluje a RJ ma problem s vyhodnotení. Mne sa vidi ze to bude asi v zlozeni plynu. Na BA nesvietila zatial nikdy.
voyo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voyo »

kaso píše:Pred tyzdnom si moj bratranec ASTRA G.Rozsietila sa kontrolka a auto uz nenastartoval.Po vychladnuti motora auto nastartoval islo iba v nudzovom rezime.Takze tieto problemy maju aj Ople. :lol: :lol: :lol:
nestras ma, moja Astra G je plne funkcna ;)

inac na mojej ex. sa to tiez par krat stalo - bolo to cidlo rychlosti
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

čoky píše:Mne ta kontrolka zacala svietit po namontovani LPG. Stavalo sa to na plyn a na vrchole stupania potom aj na dialnici ale vzdy po case zhasla. Tankoval som plyn na CS Slovnaft. Teraz naposledy som natankoval Probugas a kontrolka zatial ani raz nesvietila. Tiez je mi to zahadou ??? Montaznik LPG tvrdil ze plyn dokonalejsie spaluje a RJ ma problem s vyhodnotení. Mne sa vidi ze to bude asi v zlozeni plynu. Na BA nesvietila zatial nikdy.
Mě svítí pouze po delší jítdě na plyn-pouze pokud přepnu na benz., ale při provozu na LPG je to ok(emulátor lambda sondy nedělá asi problém jako fyzická lambda která má při spalování lpg asi větší teplotu než u benz a je zmatená???Mýlím-li se děkuji za opravu...) ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Marra

Příspěvek od Marra »

hmmm, jeste se mi to nestalo a to jsem jel docela dlouho 170 - 190 8)
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“