Moderátoři: Blue Lanos, Admins
to iste mi robi pri ustalenej rychlosti na dialnici a potom to zhasne podla mna to bude asi lambda ta by sa mala menit po 80000km ,kaso píše:Vlani som isiel na dovolenku do Chorvacka .Po rychlej jazde po dialnici priblizne 100km usek rychlost okolo 170km/h sa pocitac prepol na nudzovy rezin.Rosvietila sa konktrolka-Motor.Zhasla asi po 3 minutach.Toto sa opakovalo 3 krat za sebou.Stalo sa to uz niekomu.Po prichode na Slovensko sa mi to uz nestalo.![]()
![]()
![]()
nestras ma, moja Astra G je plne funkcnakaso píše:Pred tyzdnom si moj bratranec ASTRA G.Rozsietila sa kontrolka a auto uz nenastartoval.Po vychladnuti motora auto nastartoval islo iba v nudzovom rezime.Takze tieto problemy maju aj Ople.![]()
![]()
Mě svítí pouze po delší jítdě na plyn-pouze pokud přepnu na benz., ale při provozu na LPG je to ok(emulátor lambda sondy nedělá asi problém jako fyzická lambda která má při spalování lpg asi větší teplotu než u benz a je zmatená???Mýlím-li se děkuji za opravu...)čoky píše:Mne ta kontrolka zacala svietit po namontovani LPG. Stavalo sa to na plyn a na vrchole stupania potom aj na dialnici ale vzdy po case zhasla. Tankoval som plyn na CS Slovnaft. Teraz naposledy som natankoval Probugas a kontrolka zatial ani raz nesvietila. Tiez je mi to zahadou ??? Montaznik LPG tvrdil ze plyn dokonalejsie spaluje a RJ ma problem s vyhodnotení. Mne sa vidi ze to bude asi v zlozeni plynu. Na BA nesvietila zatial nikdy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |